Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Törött kormánnyal is robogott a cél felé

Kovács Niki motorversenyző a Ridikül című műsorban mesélt karrierje viszontagságairól.

A motorversenyzést különösen veszélyes sportnak tartják, ha pedig egy hölgy rejtőzik a bukósisak mögött, méginkább felkapják a fejüket az emberek.

Kovács Niki karrierje során számos alkalommal állt már dobogón férfiak között. A csinos, szőke lány ezúttal a Ridikül című műsorban mesélt egyik leghátborzongatóbb élményéről.

„Katarban versenyeztem, a bajnokság utolsó fordulója volt, én pedig harcban voltam az összetett harmadik helyért. A táv felénél arra lettem figyelmes, hogy hiába nyúlok a fék felé, az centikkel lejjebb volt, mint korábban. Először csak arra gondoltam, hogy a fékkar rögzítése engedett el, de később kiderült, hogy a kormányt rögzítő bilincs tört el - elfáradt az anyag. Mit ne mondjak, ez 260 km/órás tempónál minden, csak nem vicces. Bár tudtam, hogy nagy kockázatot vállalok, eszembe se jutott, hogy feladjam, bal kézzel irányítva a motort, végigcsináltam a versenyt. Persze a tempómat nem tudtam tartani, így végül egy ponttal elvesztettem a bajnoki harmadik helyet.” - mesélte Niki, Dióssy Klárinak, a Ridikül új műsorvezetőjének.