Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
SAJTÓKÖZLEMÉNY – Kis Viktória, Katar, Futamelőzetes, 2014. 02. 13. Kis Viktória Katarban: „Let's rock!"
Még több fronton, még több versenyzővel.
Idén a Superstock 600-as kategóriában remeklő Gyutai Adrián ezen a hétvégén az idei év legfontosabb versenyén, 
2013. szeptember 21-22. között került megrendezésre a IV. Peugeot Vác Rallye, amelyre Laller is hivatalos volt, és ahová quados csapattársát Heiszer Károlyt is vitte magával.
Először találkoztak egymással a legjobb magyar és lengyel quadosok, hogy egy csapatverseny keretében összemérjék az erejüket. A debreceni, Gázvezeték úti sporttelepen hatalmas csatákat, izgalmas futamokat és rendkívül szoros küzdelmet láthatott a közönség. A salakmotoros szabályrendszer szerint lebonyolított viadalon a mieink az első futam után komoly hátrányba kerültek, amit fokozatosan ledolgoztak, a döntőben pedig megfordították az állást. A magyar csapat végül…
  Tovább színesítik a rendezők az idei esztendőben elindított Bajnokok az Arénában elnevezésű quadsorozatot. Vasárnap ugyanis egy különálló versenyként a magyar motorosok a nagy hagyományokkal rendelkező lengyelekkel találkoznak Debrecenben. A Gázvezeték utcai stadionban a két ország külön versenyét tekintheti meg a kilátogató közönség, nyolc magyar és nyolc lengyel quados méri majd össze az erejét.