Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Először találkoztak egymással a legjobb magyar és lengyel quadosok, hogy egy csapatverseny keretében összemérjék az erejüket. A debreceni, Gázvezeték úti sporttelepen hatalmas csatákat, izgalmas futamokat és rendkívül szoros küzdelmet láthatott a közönség. A salakmotoros szabályrendszer szerint lebonyolított viadalon a mieink az első futam után komoly hátrányba kerültek, amit fokozatosan ledolgoztak, a döntőben pedig megfordították az állást. A magyar csapat végül…
  Tovább színesítik a rendezők az idei esztendőben elindított Bajnokok az Arénában elnevezésű quadsorozatot. Vasárnap ugyanis egy különálló versenyként a magyar motorosok a nagy hagyományokkal rendelkező lengyelekkel találkoznak Debrecenben. A Gázvezeték utcai stadionban a két ország külön versenyét tekintheti meg a kilátogató közönség, nyolc magyar és nyolc lengyel quados méri majd össze az erejét.
  Motoros demonstrációt szervez a Béke és Erőszakmentesség Nemzetközi Napján a Harley-Davidson. A résztvevők a Neszmélyi közből indulnak a belvároson át a Citadella sétányig, majd onnan vissza.
Első alkalommal vett részt Horváth Laller a Kaland Rallye sorozat Budapest-Makó között megrendezésre kerülő futamán. Szombati nap vette kezdetét a verseny, amikor Bócsáig ment el a mezőny, majd egy kis pihenés után irányba vették Makót, majd azt követően ellátogattak még Szegedre az indulók. Karitatív része pedig az volt az egész hétvégének, hogy a Szegedi Gyermekklinika gyermekeinek gyűjtöttek ajándékokat.
Idén a Superstock 600-as kategóriájában remeklő Gyutai Adrián ezen a hétvégén három bajnokságban is harcba indul a pontokért. A Tomracing Motorsport Team 22 éves versenyzője az Alpok Adria Sorozat utolsó fordulójában előrébb lépne az összetettben