Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Somosi Alexander és Kakuszi Ádám eddigi legjobb teljesítményével a TOP 10-ben zárt az oscherslebeni ringen az ADAC Junior Cup második versenyhétvégéjén.
Az utóbbi időben a Superbike Világbajnokságban versenyző, a 2006-os MotoGP szezon világbajnoka, Nicky Hayden mindössze 35 évesen elhunyt hétfőn.
A 220 Volt H-Moto Team két ifjú motorosa, Kakuszi Ádám és Somosi Alexander a hétvégén folytatja szereplését az egyik legerősebb nemzetközi utánpótlás sorozatban, a német ADAC Junior Cup-ban. Ezúttal Oschersleben ad otthont a viadalnak – az Endurance-vb betétfutama –, ahol mind Alex, mind pedig Ádám az asseni bravúros szereplést követően újabb pontszerzéssel szeretné zárni a második versenyhétvégét.
Az elmúlt hétvégén rendezték az Endurocross országos bajnokság soron következő, tamási fordulóját. Nem könnyítette meg a résztvevők számára a helyzetet az a tény, hogy már napokkal a verseny előtt elkezdett esni az eső. “Ezen nem bánkódtam, hisz ismertem a pályát sáros állapotában, ugyanis pár héttel ez előtt, amikor lementünk edzeni, aznap reggel állt el az eső. Így a csúszkálós talajon…
A 220 Volt H-Moto Team korábbi Európa-bajnoka, Györfi Alen bravúrosan szerepelt, hiszen harmadikként zárta pályafutása első Supersport futamát az IDM szezonnyitóján.
Foghíjasan kezdi meg szereplését a hétvégi IDM szezonnyitón a 220 Volt H-Moto Team.