Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Foghíjasan kezdi meg szereplését a hétvégi IDM szezonnyitón a 220 Volt H-Moto Team.
Kis Viktória "Wicca" hazánk egyik legnépszerűbb női motorversenyzője, aki az elmúlt években kislányok ezreinek példaképévé vált sikereinek és vagányságának köszönhetően. Tavaly, a szezon elején készítettünk vele legutóbb interjút, amikor is rendkívül eltökélt volt és lelkesen mesélt a céljairól. Azonban a szezon folyamán történt valami, s bejelentették, hogy Wicca a 2016-os szezonban már nem fog többet rajthoz állni.
Somosi Alexander és Kakuszi Ádám pontszerzőként zárt ADAC Junior Cup-ban, míg Kecskés Bence a negyedik helyen végzett a CIV Olasz Utánpótlás Bajnokságban.
A 220 Volt H-Moto Team fiatalabb korosztálya a hétvégén megkezdi szereplését a különböző nemzetközi bajnokságokban. Amíg Kakuszi Ádám és Somosi Alexander az egyik legerősebb nemzetközi utánpótlás sorozatban, a német ADAC Junior Cup-ban áll rajthoz Assenben a Superbike-vb betétfutamaként, addig Kecskés Bence a CIV Olasz Utánpótlás Bajnokság első versenyén, Varanóban kezdi meg idei szereplését. Természetesen a többi ifjú tehetség sem ül…
Szombaton került megrendezésre az Endurocross ob harmadik, tokodi fordulója, amelyen a Szekeres testvérek közül ezúttal csak Zsolt állt rajthoz, mivel Viktória sérülése miatt pihenőre van ítélve, miután még az ácsi futamon térdsérülést szenvedett.
Április 8.-án került megrendezésre az Endurocross Magyar Bajnokság második fordulója Ácson, amin természetesen a Szekeres-testvérek is részt vettek – azonban amíg egyikőjük ismét remekelt, addig a másik testvérnek egy sérülés jutott a futamon.