Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team igencsak sikeres és sűrű esztendőt hagy a háta mögött. A csapat tagjai az év végét sem pihenéssel töltötték, hiszen Spanyolországban edzőtáboroztak a régi és új versenyzőikkel, ahol a motorozás mellett a fizikai felkészítésre helyezték a fő hangsúlyt.
Bátran kijelenthetjük, hogy Szekeres Viktória egy igazán különleges nő: nem, a gyönyörű fiatal hölgy nem modellként keresi a kenyerét, hanem ő hazánk egyetlen első osztályú női endurokrossz-versenyzője.
Sikerekkel teli évet tudhat a háta mögött Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata - ennek ellenére a 220 Volt H-Moto Team nem lazsál, hiszen már készülnek a jövő évre egy spanyolországi edzőtábor keretén belül.
Kétség sem fér hozzá, hogy igencsak eredménydús évet zárt a 220 Volt H-Moto Team. A csapat azonban itt nem áll meg, 2017-ben újabb lépéseket tennének előre.
Komoly tervekkel vág neki a 2017-es szezonnak Gyutai Adrián, aki az egyik legerősebb nyílt nemzetközi gyorsaságimotoros bajnokságban, a német pontvadászatban (IDM) folytatja pályafutását. A magyar motoros távlati céljai között szerepel az is, hogy 2019-ben már a Superbike-világbajnokság Supersport kategóriájában versenyezzen.
Ferencz Zoltán quad versenyzővel beszélgetek az október harmincadikai 3. Motor & Quad Sprint előtt.