Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A rajongók rohamát három napon keresztül állta a Budapest Motor Fesztiválon a 220 Volt H-Moto Team csapata.
Ismét egy sikeres spanyolországi edzőtáboron van túl a 220 Volt H-Moto Team - azonban mielőtt a magyar csapat motorosai belevágnának az idei szezonba, még egy fontos feladatnak eleget kell tenniük, hiszen valamennyien ott lesznek a Hungexpón a Budapest Motor Fesztiválon. Remek hír a szurkolóknak, hogy a kilátogatók közül a legszerencsésebbek akár belépőjegyet is nyerhetnek a Moto GP osztrák futamára, és személyesen szurkolhatnak…
Izgalmas dolog egy olyan családot megismerni, ahol mindenki sportol: sőt, sokszor egymás ellenfelei a versenypályán. A Szekeres-család tagjai korábban az atlétikában, manapság pedig a motocrossban halmoznak sikert-sikerre. A filmbe illő testvérpárral, Szekeres Viktóriával és Zsolttal készítettünk interjút.
Március 12-én felbőgnek a motocross motorok, hogy a versenyzőjükkel a nyergükben megtegyék a rájuk mért futamokat.
Tavaly Bódis Richárd az összetettben a hetedik helyen végzett a Superbike-világbajnokság betétsorozatában (EJC), azonban idén már új vizekre evez: a 2017-es szezonban a Suzuki gyári csapatának színeiben, a nyílt német gyorsaságimotoros-bajnokság (IDM) Superbike kategóriájában folytatja pályafutását a fiatal magyar tehetség.
A MotoGP világbajnokának semmi sem szabhat határt, ha motorozásról van szó.