Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Március 12-én felbőgnek a motocross motorok, hogy a versenyzőjükkel a nyergükben megtegyék a rájuk mért futamokat.
Tavaly Bódis Richárd az összetettben a hetedik helyen végzett a Superbike-világbajnokság betétsorozatában (EJC), azonban idén már új vizekre evez: a 2017-es szezonban a Suzuki gyári csapatának színeiben, a nyílt német gyorsaságimotoros-bajnokság (IDM) Superbike kategóriájában folytatja pályafutását a fiatal magyar tehetség.
A MotoGP világbajnokának semmi sem szabhat határt, ha motorozásról van szó.
Még tavaly együttműködési megállapodást kötött egymással hazánk legnagyobb gyorsasági motoros-csapata, a 220 Volt H-Moto Team és a DIGI Sport. A partneri szerződés meghosszabbításáról hamarosan újabb tárgyalások kezdődnek - erről és a csatorna más irányú tevékenységéről beszélt Faragó András, a DIGI Sport főszerkesztője, akinek a csatorna tartalmi felügyelete és stratégiai irányítása a feladata.
A 220 Volt H-Moto Team csapata nem csak versenyzői, hanem szakmai fronton is erősít a 2017-es esztendőben: a csapat sportigazgatói tisztségét ezentúl Rizmayer Gábor tölti be.
Magyarország legnagyobb gyorsaságimotoros csapata, a 220 Volt H-Moto Team igencsak sikeres és sűrű esztendőt hagy a háta mögött. A csapat tagjai az év végét sem pihenéssel töltötték, hiszen Spanyolországban edzőtáboroztak a régi és új versenyzőikkel, ahol a motorozás mellett a fizikai felkészítésre helyezték a fő hangsúlyt.