Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Paralimpiai sportközpont létesül a Csepel SC megújuló Béke téri sportkomplexumában - jelentette be Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke hétfőn a Magyar Parasport Napján.
  Erőemelő szerezte a Magyar Paralimpiai Csapat első érmét a riói paralimpián! A férfiak 49 kilogrammos kategóriájában Tunkel Nándor bronzérmes lett.    
Aggályosnak tartja a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), hogy a paralimpikonok fele akkora jutalmat kapnak, mint az olimpián szerepelt sporttársaik.
Újabb kvótás és szabadkártyás sportolókkal bővült a szeptemberi, Rio de Janeiró-i paralimpián résztvevő magyar csapat, amelynek létszáma 64 nappal a rajt előtt 39.
Jelképesen szerdán vették át a riói paralimpiára készülő magyar csapat tagjai azokat a sporteszközöket, amelyeket a Glamour Magazin, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a WestEnd City Center által meghirdetett "Gardróbfrissítés" elnevezésű akció során összegyűlt több mint egymillió forintból vásárolnak.
Már a harmadik olimpiájára készül Illés Fanni, akinek minden esélye megvan arra, hogy éremmel a nyakában térjen majd haza az ötkarikás játékokról. A paralimpikon úszó lábak nélkül és hét ujjal született, mostanra azonban igencsak szép sikereket ért el, hiszen szinte minden világversenyen, ahol elindul, dobogóra állhat. A sportoló a párjával kéz a kézben mutatta meg, hogyan telik egy napja.