Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) és a XVIII. kerületi Robogó Óvoda együttműködési megállapodást írt alá a pestszentlőrinc-pestszentimrei fogyatékkal élők óvodapedagógiai nevelésének és iskolai előkészítésének fejlesztése érdekében.
A magyar küldöttség 4 arany-, 2 ezüst- és 3 bronzérmet szerzett a hollandiai Stadskanaalban rendezett kerekesszékes vívó világkupa-versenyen, s ezzel a teljesítménnyel elhódította a Nemzetek Nagydíját is.
Egerben vasárnap ért véget a para-erőemelő világkupa, amelyen 35 ország 170 sportolója vett részt - a magyar versenyzők pedig a felnőttek mezőnyében három érmet, közte egy aranyat nyertek a viadalon.
A Magyar Darts Szövetség egyik legfontosabb célkitűzése a darts parasportként való népszerűsítése, amihez az egyesület meg is tette az első lépést, hiszen tagja lett a Magyar Paralimpiai Bizottságnak.
A Pisában megrendezett kerekesszékes vívók világkupaversenyén a magyarok összesen kilenc érmet szereztek - ebből három arany, négy ezüst és kettő bronz.
Három érmet nyertek a magyarok a kerekesszékes vívók hagyományos egri világkupaversenyének harmadik, egyben befejező napján.