Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Nemzetközi Paralimpiai Bizottságtól (IPC) a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) újabb szabadkártyát kapott, ennek köszönhetően tíz úszó képviselheti majd hazánkat a szeptemberben megrendezésre kerülő riói paralimpián.
Az egri Bitskey Aladár Uszodában kerül megrendezésre szombaton és vasárnap a Hungarian Open nemzetközi paraúszó verseny. A magyar csapat mellett az izraeliek, a csehek és a szlovákok fogják képviseltetni magukat a 80 fős mezőnyben. Mindemellett, a megmérettetéssel párhuzamosan a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) nemzetközi bírói tanfolyamot is rendez.
Már 22 magyar sportoló részvétele tekinthető biztosnak a riói paralimpián az erőemelő Tunkel Nándor kvótaszerzésének köszönhetően.
A szeptemberi paralimpiára újabb kvótát szerzett Magyarország, ugyanis a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) tájékoztatása szerint a dzsúdós Burányi Flóra szabadkártyával lehet ott Rio de Janeiróban.
Aranyérmet nyert a magyar női tőrcsapat az egri kerekesszékes vívó világkupán.
A magyarok közül szombaton a legjobb eredményt elérve Hajmási Éva ötödik lett kardban, az A sérültségi kategóriában az egri kerekesszékes vívó világkupán.