Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A magyar versenyzők a már meglévő 11 mellé újabb nyolc kvótát gyűjtöttek a szeptemberi, riói paralimpiára.
A Mozdulj SE csapata nyerte a férfi ülőröplabda Magyar Kupát vasárnap. A váciak a döntőben nagy csatában győzték le a szegedi Csakazért SE együttesét.
Ma hirdette ki a Nemzetközi Kerekesszékes Vívószövetség (IWAS) a riói paralimpia sportági versenyeinek tisztségviselőit, a versenyigazgatóság elnöke pedig Szekeres Pál lett.
Dávid Krisztina világbajnoki második parasportlövőt is az éremesélyesek között említi a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) hivatalos honlapja a különböző sportágak legnagyobb sztárjait bemutató sorozatában. Az IPC honlapján naponta két sportágban elemzik az esélyeket.
Krajnyák Zsuzsanna a riói nyári paralimpia kerekesszékes vívóversenyeinek egyik éremesélyese a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság hivatalos honlapja szerint. A portál naponta két sportág esélyeit elemzi a nyári játékokon, szerdán a kerekesszékes vívók közül hat világsztárt ismerhettek meg az olvasók, köztük volt a magyar klasszis is.
A nemzetközi szövetség frissítette és véglegesítette világranglistáját, ami után eldőlt, hogy Arlóy Zsófia (8-as kategória) is megszerezte a paralimpiai kvótát, ami azt jelenti, hogy összesen hat para-asztaliteniszező képviseli a magyar színeket a riói nyári játékokon.