Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Dávid Krisztina világbajnoki második parasportlövőt is az éremesélyesek között említi a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) hivatalos honlapja a különböző sportágak legnagyobb sztárjait bemutató sorozatában. Az IPC honlapján naponta két sportágban elemzik az esélyeket.
Krajnyák Zsuzsanna a riói nyári paralimpia kerekesszékes vívóversenyeinek egyik éremesélyese a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság hivatalos honlapja szerint. A portál naponta két sportág esélyeit elemzi a nyári játékokon, szerdán a kerekesszékes vívók közül hat világsztárt ismerhettek meg az olvasók, köztük volt a magyar klasszis is.
A nemzetközi szövetség frissítette és véglegesítette világranglistáját, ami után eldőlt, hogy Arlóy Zsófia (8-as kategória) is megszerezte a paralimpiai kvótát, ami azt jelenti, hogy összesen hat para-asztaliteniszező képviseli a magyar színeket a riói nyári játékokon.
Fantasztikus évet zárnak a kerekesszékes vívók, hiszen Krajnyák Zsuzsanna és Osváth Richárd tőr egyéniben, illetve a női tőrcsapat is az első helyen áll a világranglistán. Mivel a riói paralimpiai kvótákat a rangsorban elfoglalt helyezések alapján lehet megszerezni, komoly esély van rá, hogy teljes létszámban indulhat a magyar együttes a nyári játékokon a világranglista jövő áprilisi lezárását követően. Fotó: MPB
Berecki Dezső bronzérmes lett egyéniben a 9-es sérültségi kategóriában a Costa Rica fővárosában, San Joséban rendezett para-asztalitenisz Világkupa-versenyen, amely a riói paralimpiai kvalifikációs sorozat utolsó állomása.
Veres Amarilla aranyérmes lett kardban az Eegyesült Arab Emirátusokban található Sardzsában rendezett junior kerekesszékes vívó-világbajnokságon.