Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Fantasztikus évet zárnak a kerekesszékes vívók, hiszen Krajnyák Zsuzsanna és Osváth Richárd tőr egyéniben, illetve a női tőrcsapat is az első helyen áll a világranglistán. Mivel a riói paralimpiai kvótákat a rangsorban elfoglalt helyezések alapján lehet megszerezni, komoly esély van rá, hogy teljes létszámban indulhat a magyar együttes a nyári játékokon a világranglista jövő áprilisi lezárását követően. Fotó: MPB
Berecki Dezső bronzérmes lett egyéniben a 9-es sérültségi kategóriában a Costa Rica fővárosában, San Joséban rendezett para-asztalitenisz Világkupa-versenyen, amely a riói paralimpiai kvalifikációs sorozat utolsó állomása.
Veres Amarilla aranyérmes lett kardban az Eegyesült Arab Emirátusokban található Sardzsában rendezett junior kerekesszékes vívó-világbajnokságon.
A 2016-os riói paralimpiával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, a 2014-es év legjobbjainak köszöntése, illetve tiszteletbeli tag megválasztása szerepelt a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) pénteki közgyűlésének napirendjén.
Kettős magyar siker született szombaton női tőrben a Hungarian Open kerekesszékes vívó világkupa-versenyen, Egerben.