Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Londonban rendezett para-atlétikai világbajnokságon Biacsi Bernadett új versenycsúccsal aranyérmet szerzett 800 méteres síkfutásban.
A kerekesszékes vívók lengyelországi világkupaversenyén, Varsóban a magyar küldöttség összesen négy érmet szerzett.
A macedóniai Ohridban véget ért a XV. Látássérültek Sakkolimpiája. A megmérettetésen a magyar válogatott 12 év után mérte össze erejét nemzetközi színtéren. A svájci rendszerű, 9 fordulós, 4 táblás csapatversenyen a 27 résztvevő közül végül a 18. helyet sikerült megszereznie a magyar csapatnak.
A macedóniai Ohridban zajló XV. Látássérültek Sakkolimpiája jelenleg a kétharmadánál tart - a 9 fordulós, 4 táblás, svájci rendszerű csapatversenyen a 6. kör után a 13. helyet foglalja el a magyar együttes a 27 csapatos mezőnyben. Az élmezőnyben orosz-ukrán-lengyel körbeverés után hármas holtverseny alakult ki, másodlagos pontszámítással jelen pillanatban Oroszország vezet.
A macedóniai Szkopjéban megrendezésre kerülő vak- és gyengén látó sportolók sakkolimpiáján hat versenyző képviseli majd a magyar színeket.
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Testnevelési Egyetem (TF) együttműködésének köszönhetően a fogyatékosok sportjának szakmai oktatása a jövőben bekerül a TF tanrendjébe.