Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A Horvát Rally pályái a legnagyobb kihívást fogják tartogatni Kiemelt

A világ egyik legvonzóbb versenyét ígérik a Horvát Rally szervezői április 22-25. között a WRC iránt érdeklődőknek.

Ismertté váltak a Horvát Rally szakaszai, melyek a legnagyobb kihívást fogják tartogatni a legjobb rally versenyzőknek is. A pályák Zágráb, Karlovac és Krapina-Zagorje környékén lettek kijelölve.
A Zágrábi vásár területén lesz kijelölve a szervizpark, míg a versenyzők és autóik a Nemzeti és Egyetemi Könyvtárban mutatkoznak be, a legjobbak pedig a Szent Márk téren felállított dobogón lesz. A pályabejárás április 20-án, kedden kezdődik.


Az első nap és a szuperspeciál szakasza nagyon vonzó lesz. A rajtceremóniát és a szuperspeciál szakaszt is a Zágrábi vásár területén rendezik. A pálya egy része a WRC történelme során először egy pavilonban lesz.
Április 23-án Samoborsko Gorjéban kezdődik a verseny, majd Karlovac környéki pályák következnek. Másnap Samoborsko Gorje és Karlovac környékén lévő pályákon zajlik a verseny.Április 25-én pedig Hrvatsko Zagorje környékén a Zagorske sela és a Kumrovec szakaszok, valamint Medvednica környéki szakaszok lettek kijelölve.


“Az utakat alapos megfontolás után választottuk ki, hogy elkerüljük a nagy tömegeket, de a közönség számára elérhetőek legyenek és élvezetes versenyt láthassanak." – mondta Daniel Saskin, a Horvát Rally szervezőbizottságának elnöke. "Bízunk benne, hogy a járványhelyzet lehetővé teszi majd a szurkolók jelenlétét. A WRC futam lehetőség arra is, hogy megmutassuk a legszebb horvát részeket. Garantáljuk, hogy a verseny élőben és a képernyők előtt is élvezetes lesz.”


“Csak megfelelő nemzetközi promócióval lehet elérni a megfelelő gazdasági hatást Horvátország számára, amit az emberek tízezreinek itt töltött éjszakái, az itt tartózkodás során kiadott költségek jelentenek." – mondta Davorin Stetner, a Horvát Autó – és Kartszövetség elnöke, a Horvát Rally WRC bizottságának elnöke.

A Horvát Rally összes szakasza:

Április 23
Április 24
Április 25
Rude - Plešivica 1, 2
Mali Lipovec - Grdanjci 1, 2
Bliznec - Pila 1, 2
Kostanjevac - Petruš Vrh 1, 2
Stojdraga - Gornja Vas 1, 2
Zagorska Sela - Kumrovec 1, 2
Jaškovo - Mali Modruš Potok 1, 2
Krašić - Vrškovac 1, 2
 
Pećurkovo Brdo - Mrežnički Novaki 1, 2
Vinski Vrh - Duga Resa 1, 2
 
 
Fordította: Hund Gábor

 

Good entry! Dood luck!

Website: https://rally-croatia.com

Download RALLY GUIDE 1: Klikk

Utoljára frissítve: szerda, 27 január 2021 18:33