Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Az első kilométerek versenyzőként

Erről faggattam a Speed Rally Team oszlopos tagját, Dencs Gergőt, aki a múlt hét hétvégéig várta, hogy lehetősége legyen egy versenyautóban rajthoz állni. Ugyanis 2016. év második FRT futamán, a Kiskunlacházai reptéren terelgette a vasat.

Hogy érezted magad az első versenyeden?
Legszívesebben abba se hagytam volna, már most várom a következő lehetőséget, hogy beüljek a Fordba. Nagyon sajnáltam, hogy az esős idő miatt csak 3 kör volt megtartva, így a teszttel együtt ötször tudtam végigmenni a pályán.

DencsG FRT besz 5

Visszagondolva, a várakozásodnak megfelelően sikerült?
Nem tudtam mire számítsak, de úgy érzem, hogy igen. Főleg, az időket tekintve, hiszen 10-15 mp-el maradtam el a tőlem sokkal tapasztaltabbaktól, így nem érzem magam reménytelen esetnek, és talán bátrabban fogom a gumikat kerülgetni a szlalom versenyek alkalmával. Igaz a gyakorlatlanságból adódóan akadt egy két hiba, illetve úgy érzem, hogy nagyobb lett volna a lendület, ha nem ázunk és fázunk, amíg várjuk, hogy újra a pályára menjünk.

DencsG FRT besz 2

Milyen volt Krisztiánnal menni?
Nagyon sokat segített, köszönöm neki és Szalay Gergőnek az összes segítséget, ahogy felkészítették az autót és a tanácsokat. Számított, hogy Krisztián ült mellettem, hiszen folyamatosan adta az infókat, mit is csináljak, és mire figyeljek, ami sokat jelent a fejlődésemet tekintve. Viszont a 2. és 3. körre bemerészkedett mellém Szalay Geri is.

DencsG FRT besz 3

Terveknek megfelelően a következő verseny szlalom lesz?
Igen, áprilisra tervezett Szlalomon szeretnék indulni, amit a csapatom, a Speed Rally Team rendez. De szívesen koptatnám a gumikat újra a Kiskunlacházai reptéren is.

Köszönöm a riportot és további sok sikert!

Partnereink:
Jász Papír; Fémtiszta Kft.; Susánszky és társa; PetPack Kft.; DR. Marcus; Strapa Pack; Mazzini; ViaNortonia; ThisPoint; RWH; Szolnoktej Kereskedőház, Szolnoktej Kft.

Speed Rally Team sajtófőnök: Lakati Anett
Tel.: +36 30 610-6832
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Utoljára frissítve: kedd, 16 február 2016 20:44