Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Egy kis Pécs környéki teszt

László Zoltán a jobb 1-ben Végh Róberttel vág neki a hétvégén megrendezésre kerülő Int. Baranya Kupa 2018 nemzetközi rallye versenyen, ahol egy Subaru Impreza STI-vel állnak rajthoz.Szia Robi! Ez az első alkalom, hogy riportot készíthetek veled. Kérlek mondj néhány szót magadról, talán az olvasók között is vannak, akiknek nem ismerős a neved. Még!
- Sziasztok! Kb. harmadik éve ülök versenyautóban, de az autóverseny mint közeg, lényegesen több ideje tölti ki a hétköznapjaim. Voltam szervizes, csapatvezető, navigátor. Szinte mindennel foglalkoztam már, ami ehhez a közeghez kapcsolódik.

Akkor nem áll távol tőled ez a sport!
- Hát nem! Nagyon szeretem ezt csinálni. Több versenyzőnek navigáltam már, de Zolival még nem dolgoztunk együtt. Ez lesz az első alkalom. Valójában tesztnek szánjuk ezt a futamot, azért is "csak" előfutóként neveztünk. Természetesen össze kell még szoknunk.

Mire teszteltek?
- Rajthoz állunk a Barum Rallye-n is!

Na, ez jól hangzik! De kanyarodjunk vissza picit a pécsi pályákhoz. Mennyire vagy ismerős azon a környéken?
- Nagyon szeretem a Pécs környéki pályákat, és mondhatjuk, ismerem is őket. Az egyik kedvencem a hetvehelyi gyors, és szerencsére most is lesz az a szakasz! Az átlagosnál talán picit hosszabb, de szerintem egy igazi rallye pálya nem 5 km. Arról nem is beszélve, hogy az esetleges hibákat van lehetőséged (időd) javítani egy hosszabb gyorsasági alatt.

És Zoli?
- Zoli pécsi srác, neki ez helyi verseny. Jól is megy rajta, szóval biztosan sikeres versenyünk lesz!

Beszélj picit az autóról. Mit kell tudni róla?
- Az autó egy Subaru Impreza STI. Gyakorlatilag minden benne van, aminek benne kell lennie. Ez egy R4-es autó, szóval "szekós" váltó, nagy fékek. stb.

Robi, köszönöm szépen a riportot, és csak ügyesen a hétvégén!
- Én is köszönöm! Valamint szeretném megköszönni a Fischer Team-nek a rengeteg segítséget! Nélkülük ez nem jöhetett volna létre!

Reklámpartnereink:
Fémtiszta Kft., Copy n' More Kft., Lajosházi Csaba E.V., Pet Pack Kft., Dr. Marcus, Strapa Pack Kft., Molvi Trade Kft.

Utoljára frissítve: vasárnap, 05 augusztus 2018 07:17
Hajósi Miklós

Önöknek - Önökért!
 

Webhely: www.hajoka.hu