Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
„Emlékezetes premierre vágyom!” Fotk: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella) / Pro Racers

„Emlékezetes premierre vágyom!” Kiemelt

Rendkívül motiváltan várja a következő megmérettetést Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón, ugyanis végre pályára gurulhatnak az új Ford Fiesta R5-össel.

Noha nem számított ilyen hosszú szünetre a Pro Racers duója, egy pillanatig sem pihentek az elmúlt hetekben. Több alkalommal is tesztelt Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón, hiszen be kellett járatniuk a teljesen megújított Ford Fiesta R5-öst. Az autóban új fejlesztésű motor dobog, új a turbó, illetve teljesen új a dizájn, így a páros igencsak motiváltan várja a hétvégi Mecsek Rallye-t. Annak ellenére, hogy Kazár Miklóst rengeteg szép élmény fűzi ehhez a versenyhez, sem ő, sem pedig navigátora még sosem tudta megnyerni a legendás versenyt. Egy biztos, mind a versenyzők, mind a Ford Fiesta R5-ös alaposan felkészült a megpróbáltatásokra, és Kazárék bíznak abban, hogy a maximumot tudják majd kihozni a hétvégéből.

„Számunkra ezen a hétvégén különösen fontos a jó szereplés, ugyanis ez az egyetlen verseny, ahol még egyikünk sem tudott nyerni, holott a sportággal éppen itt a Mecsekben kerültem kapcsolatba, amikor 1992-ben egy Ladával életem első versenyét teljesítettem itt navigátorként, itt szereztem navigátorként az első magyar bajnoki címem, majd itt kezdődött el sofőri pályafutásom is. A felkészülésünket semmi sem zavarta, és a motivációnkkal sincs probléma, így bízunk abban, hogy emlékezetes premierünk és versenyünk lesz a hétvégén. Az idei esztendő legjobb viadala lehet a mostani, hiszen egyrészt itt lesz a legtöbb induló, illetve a nyolc különböző pálya között lesznek újak is, ami mindig színesíti, izgalmassá teszi a versenyt” – jelentette ki Kazár Miklós.