Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Kalandosra sikerült futam

Második alkalommal versenyzett együtt a Speed Rally Team versenyzőpárosa Ifj. Pothánszky László és Holecz László. Számukra ismeretlen pályán kellett megküzdeni a kategóriájukban induló 10 ellenféllel.

Hogy tetszett számotokra a verseny?

Nagyon élveztük a versenyt, bár az első gyors izgalmassá tette, kicsit megijedtünk, hogy nem tudjuk folytatni a küzdelmet, de szerencsénkre nem történt nagy baj és teljesítettük a MARB Északi régió 3. futamát is. Igaz, a dobogós hely elmaradt, de ettől függetlenül sikerült párszor elég jó időket autózni.

Mi történt veletek pontosan az első gyorson?

Megdobott az egyik kanyar, amit az itiner felírásakor nem érzékeltünk, hiszen jóval a versenytempó alatt lehet csak felírni a pályát, így ez kicsit meglepett minket. A nagyobb sebesség és a rossz ív miatt árokba estünk és kiütöttük a vadveszély jelző táblát. A nézők kitoltak minket, amit szeretnénk ezúton megköszönni nekik, nagy segítség volt ez a számunkra.

Milyen sérülések keletkeztek a Suzukin?

Összetört az eleje, illetve kicsit szétáll a kerék, úgyhogy legnagyobb sérülés a futóművet érte, de ezt a következő megpróbáltatásig mindenképpen megjavítjuk, hiszen van rá több mint 3 hetünk.

A sérülések ellenére sikerült abszolválnotok a versenyt. Milyen volt a többi gyorsasági?

Igazság szerint ez a sérülés érezhető volt a további gyorsokon, hiszen folyamatosan jobbra húzott az Suzuki, és a lassítók előtt a féktávokon rángatott. Mindezek mellett élveztük a a versenyt, sőt az utolsó gyorson sikerült egészen jó időt autózni, bár azt hittem az utolsó elágban eldobom a Suzukit, de sikeresen kivédtem és húztam egy kézit, amire Laci csak annyit mondott, hogy ..” Huu ez VB-s volt”. Nagyon kellemes nyári meleg is volt vasárnap, így ezt az első gyorson történt malőrt leszámítva, minden adott volt egy jó versenyhez.

Folytatjátok a bajnokságot a következő futammal?

Igen, a június végi MARB Északi régió 4. futam lesz a következő, ahol rajthoz állunk, azaz a Kazár Rallye Sprint. Végre egy olyan pálya, ami nem lesz ismeretlen a számukra. Itt, ahogy Zabaron is apuval fogok indulni, aki természetesen ezt a versenyt sem hagyta ki, hiszen a szervizparkban segített nekünk, hogy folytathassuk a küzdelmet gyorsról gyorsra.

Köszönöm a riportot!

Köszönet a képekért Máté Zsoltnak!

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft., Evocool STI Holding Kft., Masterkool, Golf Kft, Index Kft, Villámszer Kft., Rodex Kft.