Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kazár sokat vár az új motortól Fotó: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

Kazár sokat vár az új motortól

Ez az év nem egészen úgy alakult eddig, ahogy azt Kazár Miklós elképzelte, azonban úgy tűnik, hogy hamarosan minden visszakerül a rendes kerékvágásba. A Pro Racers versenyzője az elmúlt hétvégén "vendégnavigátorral" vágott neki a Borsodnádasd Rallye-nak, amit végül meg is nyert, ráadásul a sorozat következő állomásának, a Kassa Rallye-nak már komoly győzelmi esélyekkel vág majd neki a Kazár Miklós, Ferencz Ramón duó, miután végre megérkezett autójukba a Ford Fiesta új, M-Sport fejlesztésű motorja.

Nagyon kellett már a Pro Racers korábbi négyszeres abszolút bajnokának, hogy az idei, nem éppen a tervek szerint alakult idényben végre megérezze a győzelem ízét. Kazár Miklós lelkének nagyon jót tett, hogy ezúttal vendégnavigátorral, Begala Tamással a jobb egyben sikerült megnyernie hatalmas csatában a 2016-os Integra Borsodnásad Rally-t. A Ford Fiesta R5-ös ezúttal hiba nélkül teljesítette a szakaszokat, így idén az első sikerét aratta vele a miskolci versenyző. Mint kiderült, öröme kettős, ugyanis a verseny megnyerésén túl jól sikerült a fél éve várt új fejlesztésű M-Sport motor premierje is, így a jóval erősebb autóval akár komoly győzelmi esélyekkel várhatja a bajnoki folytatást, amit a hétvégén rendeznek Kassán.

"Teljesen elégedett voltam Tamással, nagyon köszönöm a munkáját, hiszen hibátlanul diktálta az itinert élete első navigálása alkalmából. Ami még ennél is nagyobb öröm számomra, számunkra, hogy végre megérkezett az új motorunk, amely már elég erős ahhoz, hogy visszakerülhessünk oda a bajnokság következő futamán, ahova valók vagyunk: az élmezőny elejére. Hatalmas élmény volt ezzel versenyezni, hiszen minden kigyorsításkor sokkal jobban teljesít, mint a korábbi erőforrásunk. Nagyon bízom abban, hogy már a hétvégi Kassa Rallye-n bizonyíthatjuk mindenkinek, nem felejtettünk el vezetni" – jelentette ki Kazár Miklós, aki a bajnoki futamon, Kassán természetesen a jól megszokott partnerével, Ferencz Ramónnal áll rajthoz.