Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Merész vagyok, lehet…

Az idei évet nem csak munkával, hanem a versenyautóban is tölthette Dencs Gergő, aki eddig a pillanatig csak FRT futamon, illetve szlalomversenyen vett részt. Most egy kicsit komolyabban véve a rallys pályafutást, részt a vesz az utolsó hajrában és rajthoz áll Német Árpi navigálásával a hétvégi XLavina Rally Sprinten.

 

Hogy jött az ötlet, hogy bevállald ezt a futamot?

Lehet nagy merészségre vall, hogy indulok ezen a nem is rövid és nem is a könnyű versenyek közé tartozó futamon, de azt kell mondjam egyszer élünk és valahol el kezdeni ezt is. Emellett természetesen sokan mondták, hogy próbáljam meg, mit tehettem, hallgattam rájuk.

Mire számítasz a versenyen?

Még magam sem tudom, de úgy érzem most, hogy ha elkap a hév, akkor jó, hogy ilyen tapasztalt versenyző, mint Árpi ül mellettem és mondja, hogy fogjam vissza magam. Szerintem jobban fogom a gázt nyomni, mint a féket, hiszen ha az adrenalin dolgozik bennem, akkor megjön az ihlet hamar.

Most akkor a tapasztalatszerzésé vagy a szórakozásé a főszerep?

Igazság szerint, mindkettő, hiszen élvezem, ha mehetek a versenyautóval, legyen az bárhol. De ezen a hétvégén most, ha jól csinálom, akkor sokat fejlődhetek és tanulhatok, jobban összeszokom a versenyautóval, talán jövőre már mehetek több MARB futamon is. Viszont szeretném leszögezni, hogy ez a lehetőség nem csak rajtam múlott, hanem a barátaimon is. Köszönöm mindenkinek, Szalay Gerinek, hogy felkészítette a Fordot, illetve Árpinak, hogy beül mellém és istápol, és természetesen Krisztiánnak és Erikának a folyamatos támogatást.

Árpi, mi a véleményed, milyen lesz Gergővel a hétvége?

Biztos vagyok benne, hogy minden nagyon jól fog sikerülni. Szerintem nem lesz problémánk, ahogy eddig tapasztaltam és láttam, Gergő milyen pilóta, csak optimistán gondolok erre a hétvégére. Az tény, hogy sokat fog neki számítani ez a verseny. A legfontosabb, hogy nem kapkodva megyünk, és az időt nem figyelve, mert ez most nem fontos, csak az, hogy a gyorsokat abszolváljuk.

Köszönöm a riportot és sok sikert kívánok!

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Floor-Tech Kft, Jász és Jász Kft., Tofém 2000 Bt, Rodex Kft, Decran Kft, Index Kft., Golf Kft , Pet-Pack Kft. , Susánszki és Társa Végrehajtó Iroda , Strapa Pack Kft ,  Iszi Produkt Kft., Varrivál Kft , Dr. Marcus ,  Dupont , This Point Informatikai Kft, Szolnoktej Kereskedőház, Nagy és társa Bt. , Dávid fuvarozás , TGA LEA ép.ip Kft, Rév Büfé Révfülöp, Mastercool , Evocool,