Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nagy élmény volt ezeken a pályákon autózni!

Már elcsendesedett a VFTS Lada motorja, nehéz, technikai gondokkal tűzdelt 22. HELL Miskolc Rally-t tudhattok magatok mögött a navigátoroddal és a szervizcsapattal.

 

Nedecki László - Kovács Géza
Lada VFTS - HBRK ASE
22. HELL Miskolc Rallye az Avalon kupért
2016.04.29-30.

 

Kedves Laci!
Miként értékeled a versenyt? Egy szakaszgyőzelmetek is volt. A 9-es gyorsot megnyertétek a kategóriátokba. Voltak-e kalandjaitok a két versenynap alatt? Hogy ízlettek az esti gyorsok? Láttam külön "szakácsotok" is volt! Ennyire univerzális a csapat? Ha újra rajtolhatnál mi az amit másképp tennél? A hazai pálya előnye, mennyire jött be számotokra? Legközelebb hol találkozunk veletek?

Nedecki László:
- Igazi pörgős verseny volt VB-s szintű pályákkal, minden elismerésem a rendezőknek. Mint köztudott Magyarország legjobb pályái B.A.Z.-megyében találhatók.
Nagy élmény volt ezeken a pályákon autózni.
Minket hoztak ki elsőnek, de átlagolva voltak az idők egy baleset miatt.
Kalandok természetesen voltak a technikai sportnál elengedhetetlen. Az első nap a váltóval barátkoztam ami kisebb nagyobb sikerrel sikerült .
A váltó beszerelési problémák miatt nem tudtam rendesen sebességet váltani ez zavart nagyon az első nap utolsó két gyorsasági szakaszát szinte egy fokozatban hajtottuk végig.
A szerviz csapat szerencsére az esti szervizben nagyjából tudták orvosolni a gondokat (köszönöm a gyors segítséget: ifj. Béres Józsefnek, Busmannak és Bendegúznak) és másnap újból neki vágtunk a kilométereknek.
Másnap próbáltunk mindent beleadni ami sikerült is csak kaptunk egy perc büntit és így 0,7 másodperccel lemaradtunk a dobogóról. (itt szeretném megköszönni a sportbíró maximális hozzáállását)
Az esti gyorsokat nem nagyon szeretem a sötét nem a barátom, szeretek tisztán látni mindent.
Hát igen a szakácsunk az volt csak a kaja elmaradt (fejlődik a team) .
A vadkutya Rally Team az egyik leguniverzálisabb csapat az ORB-ben mindent képesek megszerelni, megsütni és megenni ja és meginni. !!!!!!!!!
Ha újra rajtolhatnék hát igen akkor tesztelném az autót és a váltót nem a versenyen ismerkednék a technikával.
A hazai pálya az maga a csoda és dicsőség, hogy végre végig tudtam menni ezen a fantasztikus pályán élesben.
Nagyon jó érzés a hazai közönség előtt megmutatni magunkat. (KÖSZÖNÖM minden pálya mellett álló rally fanatikusnak a biztatást !!!)
„ Ezt a gyorsasági szakaszt kb. 8 éve nem sikerült teljesíteni .”
Szombathelyen irány a murva remélem sikerül minden és hasonló jó szervezésű verseny lesz, és kiváló minőségű pályák mint az elmúl évben.

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszervíz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team.

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Hajósi Miklós

Önöknek - Önökért!
 

Webhely: www.hajoka.hu