Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nedecki László: Harc az idővel, a kilométerekkel, a sporttársakkal!

Interjú Nedecki László autóversenyzővel, a Székesfehérvár Rallye előtt.

 


Nedecki László - Kovács Géza
Lada VFTS - HBRK ASE
Székesfehérvár Rallye
2017.06.09-11.

Még szinte ki sem hűlt a Lada motorja ismét harcba szállsz az idő és a sporttársak ellen, most épp a Székesfehérvár Rally-n. Ismét Kovács Géza fog neked navigálni a VFTS-ben. Az előző héten a fiad, Lackó tette ugyan ezt egy MARB futamon. Milyen érzés volt a fiad mellett ülni a bal1-ben?
- Ez az az érzés, amit nem lehet szavakba önteni. Büszkeség, féltés, aggodalom, hogy nem olyan sok idő és már a B1-ben nem én fogok ülni. (A pálya szélén fogok hamarosan szurkolni, ha így rohan az idő)
Természetesen nagyon örülök annak, hogy Lackót érdekli ez a sportág is nem csak a foci. Nagyon jó volt vele autózni azt hiszem szebb gyereknapi ajándékot nem is adhattam volna neki, mint egy igazi élmény autózást.
Tizenkettő gyors + Superspecial szakasz vár rád és Gézára a hétvégén. A 150 versenykilométert magába foglaló Székesfehérvár Rally-n ötvenen indultok ORB és ORC mezőnyben összesen. Kik azok a kategóriatársak akikkel versenyről versenyre harcolsz? Milyen is velük küzdeni a pontokért a másodpercekért?
- Valóban a rally erről szól harc az idővel, a kilométerekkel, a technikával. Jó, hogy az idén a kategóriában ilyen sokan vagyunk, és mindenki esélyes a dobogóra, kinek melyik gyorsasági fekszik jobban ez fogja kihozni majd az igazi különbséget. A versenyző társak közül mindenki remek pilóta, így nagyon jó velük küzdeni.
A kategória társak Födő, Guriga, Veréb, Hódosi, Bütösi, és az igen csak gyors Kronome ellen fogunk majd harcolni.
Ezekről a gyorsasági szakaszokról, mint Kincsesbánya, Árkipuszta, Csákberény, Pusztavám és Nagyveleg van-e infód? Mentél-e korábban rajta? Mennyire tempós, ritmusos a szakasz?
- Soha nem mentem még ezeken a szakaszokon, igazából nem ismerem nincs infóm ezekről a gyorsokról. Minden hétvégén dől el, és természetesen utána pontosan tudok válaszolni.

A fiad most gondolom szerelői szerepet kap a Vadkutya Rally Teamban. De azért Gézával a nagybátyjával, mint navigátor a navigátorral kielemzik majd a gyorsokat?
- A gyorsasági szakaszok kielemzése már megtörtént a két navigátor részéről. Sajnos most neki a suliban kell még helytállni ezért nem tud velünk tartani bármennyire is húz a szíve.
Végezetül a cél a célban ér véget, szokták mondani, de addig van 150 verseny kilométer. Mi is a célotok Gézával ezen versenyen?
- Lehetőség szerint balesetmentesen célba érni és minél előbbre végezni a dobogón, hogy a bajnokságban előrébb tudjuk lépni.

Sportbaráti üdvözlet:
Nedecki "vadkutya" László és navigátora Kovács Géza

Támogatóink segítségét köszönjük!
Fram-Corr Kft., Incorr-Metal Kft., Kék kereszt Kisállatklinika "Lódoki", Tomi-dekor, Elek-dekor, Lonax, Gyöngyösi Gumiszerviz, Kazinc Gumi Bt. "Szaniszló Tibor", Vadkutya család, Vadkutya Rally Team.

- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Utoljára frissítve: szombat, 10 június 2017 18:45
Hajósi Miklós

Önöknek - Önökért!
 

Webhely: www.hajoka.hu