Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nem csüggedünk, nyomjuk tovább

Elérkeztünk a MARB Északi régiójának következő, azaz 2. futamához, ahol Zabar - Domháza szakaszon küzdenek a versenyzők a másodpercekért. A hosszú évek tapasztalataival rendelkező versenyzőpáros Farkas Roland és Kovács Tibor és képviseli a Speed Rally Team-et ezen a megmérettetésen.

Milyen volt az idei első bevetés Cereden?

Minden nagyjából a várakozásnak megfelelően alakult, sőt talán meg egy kicsit azon felül is. Ragyogóan indult, igazán biztatóak voltak a részeredmények, alig néhány másodperccel maradtunk el a tőlünk sokkal erősebbektől, de sajna a vége nem sikerült jól. Az utolsó gyorson egy apró hiba miatt lecsúsztunk a dobogóról, na de nem lesz ez mindig így.

2016-ra történt változás a Ladán?

Gyakorlatilag semmi. Nagyobb átmérőjű kerékkel versenyeztünk Cereden, ami mondjuk ki, Domaházán sem lesz másképp. Ritka az, amikor fejlesztésre kerül a sor a Ladán, de idénre már tervezünk némi változtatást menet közben, de hogy azt mikor sikerül megvalósítani- azt a többiek örömére még nem tudom.

Mi volt a tavalyi tapasztalatotok Zabar Domaházai futamon?

Attól függetlenül, hogy nem a szívem csücske ez a pálya, tavaly sikerült egész jót menni rajta, ami egy Lada Kupa 2. helynek felelt meg, de kaptunk mi itt már hideget - meleget, volt itt már siker, mint például a 2015-ös futam és nagy bukás is, az azt megelőző évben. Remélem idén minden rendben lesz és hasonlóan jó részeredményekkel teljesítjük az összes gyorsot, mint a Ceredi első 4-et.

Mire számítotok most a hétvégi versenyen?

Semmivel sem többre, mint bármikor, bármilyen versenyen, tisztes helytállásra és lehetőség szerint karcmentesen a célba érkezésre számítunk.

Köszönöm a riportot és jó versenyzést kívánok!

Partnerünk: This Point Informatikai Kft.