Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Rallylegend 2016: idén is komoly a felhozatal

Négy nap rali San Marinoban. Ott van a Rallylegend Village, minden, ami magával ragad, és felvillanyozza a lelkes rally rajongókat. És van a Rallylegend Arena, a szív dobbanása, az érzelmek, a találkozások a nagy bajnokokkal.

Négy lélegzet visszafojtott nap. A Rallylegend 2016-os programja intenzív, tele kihagyhatatlan eseményekkel, amelynek csúcsa a találkozások a Rallylegend Arénában. De mindenekelőtt ez a rally maga, amely három szakaszból áll.

Az első szakasz indul a Rallylegend Village-ből pénteken, október 7-én, 19.00-kor, és belecsap az éjszakába, ahogy az a hőskorban is volt.

Két gyorsasági szakasz este "I Laghi" és a "La Casa", amely kétszer lesz, aztán átcsoportosító a San Marino történelmi központjában, azaz a várban! Végcélja a Rallylegend Village hajnali 00.30.

A második szakasz kezdődik október 8  szombaton, 13:30-kor a Rallylegend Villageból indul továbbra is, három gyorsasági szakasz: "Piandavello", "Le Tane", és a régóta várt "The Legend", ezek kétszer, aztán szervizpark és átcsoportosító az olimpiai Stadionban, majd befejezés Rallylegend Village-ben 19.00 óra.


A harmadik napon zárul a Rallylegend 2016. Indulás október 9, vasárnap 10.00 óra a Rallylegend Village két gyorsasági a "The Legend" és a "San Marino" kétszer, szerviz és gyűjtő az Olimpiai Stadionban és látványos végső befejezés a Rallylegend Village 14.30, ahol a győztesek a különböző kategóriákban (Történelmi, mítosz és a WRC-KitCar) lesznek jutalmazva.

RALLYLEGEND Experience: A "The Legend" navigátori széke Alen, SALONEN vagy Biasion mellett
Ez egy egyedi és exkluzív élményt adó csomag, ez az úgynevezett "Rallylegend Experience". A vételár tartalmaz sok különleges dolgot: hozzáférést a nagy bajnokokhoz, mint pl. Markku Alen, Timo Salonen vagy Miki Biasion, akik a „The legend” szakaszon viszik is a kiválasztottakat, külön belépőt és fenntartott parkolóhelyet a négy napra az esemény összes szakaszára, ruházatot, belépőt Rallylegend Bajnokok vacsorájára és végül, de nem utolsósorban, egy helikopter repülést.

Kedvezmény a MONZA RALLY SHOW BELÉPŐJÉBŐL A RALLYLEGEND NÉZŐINEK
Aki Rallylegend 2016 jegyét a ticketone.it vásárolja meg és megtartja, akkor kap egy kódot, amely lehetővé teszi, hogy egy kedvezményes az árat kapjon a jegyekre a november elsején. Ezzel lehetőség a Monster Energy Monza Rally Showra szól, amely  Monzai Formula 1-es pályán zajlik, zajlik december 2-4. között.
Mindkét esemény nagyon sok rally rajongót vonz, akik bizonyára örülni fognak az egyedülálló lehetőségnek, hogy ezt a két kiváló rendezvényt összekössék.

Minden információ a jegyvásárlásról és a promócióról www.rallylegend.com és www.monzanet.it oldalakon.

A verseny hivatalos honlapja a www.rallylegend.com Minden kommunikáció, címek, hírek a Rallylegendről folyamatosan frissülve.

Az előétel október 6. 19:00, a "The Legend Parade", a Top versenyzők felhajtanak a rajtdobogóra.

Annak érdekében, hogy méltón megünnepeljék a negyven éve debütált a Fiat 131 Abarth-ot, Rallylegend napjaiban néhány nagyon fontos példánya kerül kiállításra: Monte Carlo Rally-n 1980-ban a győztes Walter Röhrl autója, a Michele Mouton által Tour de Corse 1978-ban használt Fiat France festésű, Olio Fiat 1977, Alitalia 1978-ból, az Alen-féle 131 Quattro Rombi az 1980-as Sanremo-ról, a a gyári "Ricambi ORIGINALI Fiat" Antonella Mandelli 1979 által használt verzió.

A Rallylegend kísérőprogramjainak menetrendje:

Csütörtök október 6.

19.00 Rally Village: Megnyitó "The Legend Parade" – a TOP pilóták áthajtanak a dobogón

Péntek, október 7.

15.30 Az Eberhard stand: bemutatja az Eberhard színeiben futó 037-est, és autogramot oszt Miki Biasion

RALLYLEGEND ARENA

16.30 "VISZLÁT PUCCI GROSSI, a szenvedély bajnoka" a Riminiben élt bajnokra barátok emlékeznek Andrea NAVARRA, Piero LONGHI, Alessandro PAVESI, ANDREA CORDOVANI, VITO PIARULLI.

17.30 LEGEND COMPANY: a Rallylegend 2016 főszereplőinek üdvözlése: Marcus Grönholm, Hayden Paddon, Juha KANKUNNEN, Miki Biasion, Gilles Panizzi, Alister McRae, Gustavo Trelles, ANDREA NAVARRA, Piero Longhi, Armin Schwarz

19,00-21,30 RAJT PÓDIUM - Parádé és az összes versenyző bemutatása a Rallylegend-en.

Szombat, október 8

10,00 Asset Banca Stand: autogramot osztanak a jelenlévő bajnokok

RALLYLEGEND ARENA

10.30 "Volkswagen WRC 2017"

Marcus Grönholm és Luis Moya beszél a német gyártó jövő évi projektjeiről a World Rally Championship 2017 keretein belül.

11.00: "Mikor az Alitalia valaha szárnyalt a raliban"

Hiteles résztvevők, tanúk, anekdoták, történetek a legendás korszakból, amikor az Alitalia festéssel futottak az olasz autók: Markku Alen, Sandro Munari, Timo Salonen, HANS THORSZELIUS, Maurizio Verini Mauro PREGLIASCO, TONY Carello, Daniele AUDETTO és számos más vendég megmondja, hogy mik történtek abban a hihetetlen időszakban.

Andrea Cordovani könyv bemutatója “When Alitalia used to fly in rallies”

Utána Alitalia felvonulás: a fő Alitalia festésű autók parádéznak a "The Legend" szuper speciálon.

Vasárnap, október 9

14.30 Befejezés és díjátadó ünnepség 

Utoljára frissítve: kedd, 04 október 2016 17:38