Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
"Számunkra most az volt a legfontosabb, hogy ismét versenyezhettünk" Fotó: Galadriel Sportfotó (Szegedi Gabriella)

"Számunkra most az volt a legfontosabb, hogy ismét versenyezhettünk" Kiemelt

A 2017-es bajnoki szezon az Eger Rallyval zárult, és annak ellenére, hogy a lényegi kérdések már a futam előtt eldőltek a Pro Racers párosa végül betartotta ígéretét s látványosat autóztak.

Noha idén igencsak felemásra sikeredett a szezon a Pro Racers duója számára, Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón ennek ellenére pozitív érzésekkel zárta az idényzárót, az Eger Rallye-t. A Mecsekben bemutatkozott teljesen megújított Ford Fiesta R5-össel ezúttal már a legjobbakkal is képesek voltak felvenni a versenyt, és amennyiben nem kaptak volna egy késés miatt húsz másodperces büntetést, akkor harcban lehettek volna a dobogós helyékért. Ám az abszolútban így elért 5. pozícióval sem voltak elégedettek, hiszen jól ment alattuk az autó, ráadásul a hangulatukkal sem volt gond az elmúlt hétvégén.

"Számunkra most az volt a legfontosabb, hogy ismét versenyezhettünk, pariban voltunk a legjobbakkal. Sajnos az elején a rossz gumiválasztásunk miatt összeszedtünk egy kis hátrányt, ám ha nincs a büntetésünk, akkor a dobogós helyekért küzdhettünk volna. Nagyon élveztük Ramónnal az egész hétvégét, az autó egyre jobban működik a kezem alatt, így jövőre ismét visszatérhetünk a mezőny elejére. Ráadásul mindkettőnk családja is ott volt velünk Egerben, ami nagyon feldobott minket. Elmondhatatlan érzés volt az, amikor az egyik szakaszt követően úgy álltunk be a parc fermébe, hogy az ölembe ülve a kisfiam kormányozta a Fordot. Idén még két rallye és egy quad verseny vár rám, bízom abban, hogy hasonlóan jó érzésekkel fogok visszagondolni majd rájuk" – jelentette ki a Pro Racers versenyzője.