Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Interjú Latyakkal a verseny után. Második legjobb magyarként értetek célba a kategóriátokban. Milyen érzés ez?- Nagyon jó érzés, nekünk egy jó eredménynek számít ahhoz képest, hogy egy idegen országban, idegen pályákon, ez volt a második versenyünk.
Interjú nagy Mátyás Rallyversenyzővel. Miként sikerült megmozgatni a prológon a Mitsubishi EVO IX.-et?- Szerettük volna a prológon látványosan autózni de kb. a második guminál elment a turbónyomásunk, így ez elmaradt. Bár így is sikerült egyszer megforognunk.
13 évvel ezelőtt álmodták meg az olasz szervezők a Rallylegend koncepciót. Nem volt más a céljuk, hogy az elmúlt évtizedek, nagy versenyzőit, kultikus versenyautóit megmutassák újra a rajongóknak.
Spicit és navigátorát nem abból a fából faragták, aki csak „sétakocsikáznak" egy bajnoki futamon. Azt gondolhatnánk, hogy a Full-Gas Motorsport Egyesület párosa, Spitzmüller Csaba - Bazsó Attila könnyed, tét nélküli tesztversenyként vág neki a szezonzáró 49. Mecsek Rallye-nak, hisz az már idény közepe felé eldőlt, hogy a kiesések és balszerencsés technikai hibák miatt a Mitsubishis egység nem szólhat bele az év…
SOLID Racing Team – Mecsek Rallye 2015.10. 16-18. Kondella Péter – Szilassy Arnold, Mitsubishi Lancer Evolution IX.A Baranya Kupán megszerzett tapasztalatok birtokában érkezik a Mecsek Rally-ra a SOLID Racing Team versenyzőpárosa. Céljuk nem más, mint a fejlődés, és a szükséges további tapasztalatok megszerzése.
Talán ez a verseny fogja megmutatni, mennyire szoktuk meg az autót! Október első hétvégéjén Balog Zoli navigálásával egy Peugeot 208 R2 versenyautó pilótájaként veszel részt a 42. Croati Rally-n.