Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A SOLID Racing Team Ladás párosa a hőség ellenére hideg fejjel, megfontoltan versenyezve kiváló eredményt ért el a 2017-es Székesfehérvár Rallyn.
Az idei veszprém rallye első éles szakaszai szombat este voltak Jutaspusztán.
Interjú Farkas Kálmán csapatvezetővel a 24. Veszprém Rally előtt.
A magyar különítmény visszafordult a fehérorosz határról, s Litvánián valamint Lettországon keresztül, hatalmas kerülővel éri el Moszkvát, ahol majd a Silk Way rali elrajtol.
A Hyundai nagyon összekapta magát a Lengyel Ralira. Thierry Neuville és Hayden Paddon az első két helyet, Dani Sordo pedig a negyedik pozíciót szerezte meg a hétvégi Lengyel Ralin. Thierry Neuville az egyetlen, aki triplázni tudott az idei versenyszezonban, s ezzel közel került ahhoz, hogy letaszítsa Sebastien Ogiert a trónról. Az M-Sport francia pilótájának ezúttal a bronzérmes helyezés jutott.
A hétvégén a Rali Világbajnokság egyetlen kelet-európai helyszínére, Lengyelországba érkezik meg a mezőny. 2014-ben ötéves szünet után került vissza ez a rali a versenynaptárba, feltehetően Robert Kubica hathatós nyomására. Két évig Sebastien Ogier-nak állt itt a zászló, mígnem tavaly nagy fordulattal Andreas Mikkelsen nyerte meg a győztes trófeát. Kubica már egy ideje nem ralizik, helyette ismét a Forma-1 felé kacsingat,…