Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A hétvégén egy Renault Clio R3-as versenyautóval fogsz rajthoz állni a Mikulás Rallyn, ami murva verseny. A 2B Rally bocsátja rendelkezésedre ezt a járművet, ők is fogják szervizelni a teszten és a versenyen is?- Igen, ez egy komplett szolgáltatás. Úgy gondolom, hogy ez csak így működhet jól. Ez egy profi csapat, egy profi autóval.
A hétvégén a horvátországi Santa Domenica Rally Show indultál párod, Mónika navigálásával egy Mitsubishi EVO IX-el.  
Interjú Szabival a hétvégi Rally Show előtt. 2015 november 27-29-e között lesz a horvátországi Santa Domenica Rally Show. Itt pároddal Mónikával, egy Mitsubishi EVO IX.-es versenyautóval fogtok részt venni.
  A Ke-Ke Racing Team megalakulását két tapasztalt versenyző, Kenderesi Árpád és Keszthelyi Róbert kezdeményezte, akik mögött már több évnyi sikeres versenyzés áll. Az egyesületet azzal a céllal hozták létre, hogy a rallye-sportot szerető tagok befogadó klubja legyen, egy olyan hely, ahol tisztán a rallye-sportra, az utánpótlás nevelésre, a sportbarátságra, a szabadidő hasznos és értelmes eltöltésére vágyók találhatnak egymásra. Az…
Várkonyi Szabolcs - Balog ZoltánAK Delta Sport - 16. Poreč Rally2015.11.05-07. Interjú Várkonyi Szabolcs Rally versenyzővel a verseny után. Egy igen rövid Poreč Rally után vagy navigátoroddal Balog Zoltánnal. A Suzuki Swift S1600 helyett egy Honda Civic Type R-el vágtatok neki a száz kilométer gyorsnak. Miként sikerült felírni a pályákat, és ott is kettőből lehet bejárni a gyorsokat?- Jól sikerült…
Interjú Latyakkal a verseny után. Második legjobb magyarként értetek célba a kategóriátokban. Milyen érzés ez?- Nagyon jó érzés, nekünk egy jó eredménynek számít ahhoz képest, hogy egy idegen országban, idegen pályákon, ez volt a második versenyünk.