Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
SOLID Racing Team – Szilveszter Rallye – 2015.12.27-29. Poczang Valér – Szemmelroth Anetta, Lada 2105 A MARB Északi Régió Gombás-Sejce között rendezett viadalán dupla ismeretlennel küzdött meg Poczang Valér. Mint az autó, mint a navigátor új volt számára. 
Villáminterjú Várkonyi Szabolcs Rally versenyzővel. Szilveszter Rally 2015.12.27-29.Hungaroring - Mitsubishi EVO IX.Várkonyi Szabolcs - Várkonyi-Cser Mónika December 27-29-én veszel részt a Szilveszter Rallyn.
Mindössze 4 kilométer jutott versenytempóban az Ifj. Cseh Vilmos - Németh Gergely párosnak a 19. Mikulás Rallye-n. A Mitsubishis kettős Lancerében már az első várpalotai gyorsasági szakaszon lefogazott a hátsó differenciálmű, de a pilóta a nyúlfarknyira sikerült verseny ellenére is pozitív érzésekkel zárta a hétvégét.
Domonkos László és Horváth István az Amatőr kategória abszolút ötödik helyén teljesítette a 19. Mikulás Rallye-t. A Rallye2 P14 csoport idei bajnokai nem a másodperceket hajszolták a tétnélküli murvaversenyen, hanem igyekeztek a lehető legtöbbet keresztbe autózva teljesíteni a Veszprém környéki viadalt. Úgy is mondhatnánk, hogy ezúttal a látványé volt a főszerep!
SOLID Racing Team – MARB Északi Régió Gombás-Sejce 2015.11.07-08.Poczang Valér – Szemmelroth Anetta, Lada 2105 4. kategória Lada kupa
Interjú Kelő Gere Lászlóval a Lábatlani autóverseny után. Miként értékeled a Lábatlani esős versenyt? Esős csúszós talajon régen mentünk, tesztelésre nem annyira volt alkalmas a pálya, inkább a túlélésre mentünk, a nézőknek autóztunk inkább.