Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Váci tradíció

A küzdelmes kassai futamot követően újabb megmérettetésre vállalkozott Lángi Attila és Toma József „Csimpike". A Dynamic Rally Team párosa kitekintést teszt a Rali Túra Egylet záró fordulójára, amit szeptember 21-22-én rendeznek meg. A Vác Rally szinte hazai pályának számít a fiúknak, Csimpinél pedig már tradícióvá vált a váci futamon való rajthoz állás.
Negyedik alkalommal rendezik meg a Vác Rallyet, amelyen idén Laller is „indul", nah nem kell megijedni nem váltott szakágat a Varga Racing Team motorosa, de a rendező felkérésének eleget téve lesz jelen a futamon.
A Herczig-Bacigál páros a magyar értékelés harmadik helyén végzett a 39. Kassa Rally-n, csak WRC-vel tudtak gyorsabbak lenni az ellenfeleik a S2000-es Skoda Fabia-val versenyző párosnál.
Kétversenyes szünet után ott lesz a 2013-as Rali-Túra Bajnokság szezonzáró versenyén a Sajtós - Diósi páros. A kihagyás oka az idei szezon leggyengébb pontjának probléma megoldása volt, ami nem más, mint a sorozatos féltengelytörés.
Beszélgetés Lángi Attila autóversenyzővel a IV. PM Peugeot Vác Rally előtt. Kassa után a Vác Ralin indulsz hű navigátoroddal Csimpikével.Mivel a két verseny között kevés idő telt el, mennyire volt hasznos a felkészülésben Csimpikével a Kassa Rallye?
Tatabányán már sikert aratott, legközelebb pedig Vácott szeretne mosolyt csalni a helyi kórház kis betegeinek arcára a RALLYcafé All Stars autó. A Rali Túra Egylet záró futamán, a szeptember 21-22-ei IV. Peugeot PM Vác Rallyn áll majd újra rajthoz a Mitsubishi WRC Replica versenyautó a jó cél érdekében.