Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Dr. Kiss Gergely is belevetette magát a sűrűjébe, s aktívan részt vesz az Olimpiai Ötpróba rendezvényein - azonban most egy másik sportágban mutatja meg, hogy mit is tud valójában.
Nyaralás alatt fokozottan ügyelnünk kell értékeinkre, nem csak otthon, hanem a vakáció során egyaránt. Habár örök érvényű jó tanács az, hogy valamelyik ismerősünket vagy szomszédunkat kérjük meg arra, hogy ürítse ki a postaládánkat annak érdekében, hogy a betörők számára ne legyen egyértelmű az, hogy otthon vagyunk, azonban adódik a kérdés: a mobiltelefonok, a közösségi média, a hekkerek és az IT…
Új múzeummal gazdagodott az osztrák főváros kiállítóházainak sora, ahol Ausztria legnagyobb hologram, sztereogram és optikai illúziógyűjteményét csodálhatják meg a látogatók. Az Illúziók Múzeumában semmi sem az, aminek látszik.
A második Budapest Urban Games (BUG) keretein belül 2017. szeptember 2-án igencsak rendhagyó valamint sporttérténelmi eseményre kerül sor, ugyanis először rendeznek a magyar fővárosban hivatalos Duna-átúszást.
A 2017-es Rockmaraton Fesztiválon vasárnap hajnalban elhallgattak a gitárok, azonban nem kell elszontyolodni, ugyanis jövőre már biztos a folytatás!
2017-ben már harmadszorra ad otthont a dunaújvárosi Szalki-sziget a hazai rock-metal-punk szcéna legmeghatározóbb találkozójának. A nulladik és az első két nap sikeresen lezajlott.