Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
A rendkívüli sportprogramokat felvonultató Kutyás Sportízelítő immár hatodik alkalommal került megrednezésre. A rendezvény a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és a Pestszentlőrinci Kutyakiképző Iskola szervezésében jött létre.
A legendás magyar vívó, Rédli András és a kiváló magyar öttusázó, Marosi Ádám egymás ellen lépett pástra a XVIII. kerületi Sportízelítőn.
Az esős időjárás ellenére sikeres volt a IV. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége. A rendezvényen állatorvosok, agrármérnökök, szőlészek-borászok, kertészmérnökök, erdőmérnökök, vadászok húztak sportcipőt.
Az idei Európai Diáksport Napja Magyarország című programot szeptember 29-én rendezi meg a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ). A rendezvény tavaly csaknem ezer iskolát és kétszázötvenezer gyereket mozgatott meg.
A szombaton startoló 10. Nemzeti Vágtán 72 település áll rajthoz a Hősök terén. A jubileumi versenysorozatot számos színes program és lovas bemutató kíséri.
Tunézia rengeteget tesz azért, hogy a következő években golfparadicsommá váljon a turisták számára.