Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Elstartolt a Finnország 100 a Gellért-hegyen - a sportakciónak különleges apropója van, ugyanis a rendezvénnyel Finnország önállóvá válásának 100. évfordulóját ünneplik.
Szombaton Balatonakarattyán a Kerekes Regattával kezdődik meg a LáriFári Alapítvány által szervezett, nehéz élethelyzetben lévő gyermekeknek szóló karitatív vitorlásverseny-sorozat.
Az idei Kihívás Napjára - vagyis hazánk legnagyobb szabadidősport rendezvényére, amely május 31.-én kerül megrendezésre - igencsak változatos programokkal készülnek a magyar települések, iskolák, tűzoltóparancsnokságok, munkahelyek és a média képviselői.
Immár huszadik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Nagy Sportágválasztó! A Merkapt Sportközpontban megrendezésre kerülő eseményen edzők, szakemberek instruálása mellett kipróbálható díjmentesen összesen 108 sportág!
Szombaton csapnak össze hazánk legjobb amatőr futballcsapatai Budapesten, a Neymar Jr’s Five grundfocibajnokság országos döntőjén. Az elmúlt két hétben lezajlott szegedi, pécsi, debreceni és budapesti selejtezőkről 16 csapat jutott tovább, május 27-én pedig végleg eldől, hogy melyik ötös képviselheti hazánkat a brazil sztárcsatár szülőhazájában megrendezett döntőn.
Az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága, a Suzuki és a Hungaroring közös szervezésében immár harmadik alkalommal került megrendezésre a Suzuki Motofest.