Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Február végén kerül megrendezésre az ország legnagyobb motoros rendezvénye

Magyarország legnagyobb motoros szezonnyitó rendezvénye, a Budapest Motor Fesztivál idén már önállóan várja a motorozás rajongóit február 24. és 26. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

2017-ben az AMTS-től függetlenül, önállóan nyitja meg kapuit a Budapest Motor Fesztivál, melynek új társrendezvénye a Budapest Boat Show lesz!

A Budapest Motor Fesztivál évek óta az ország egyik legnépszerűbb motoros rendezvénye, nem véletlenül, hiszen a kiállításra látogatókat hamisíthatatlan fesztivál hangulat fogadja. A pavilonokba érve bármerre tekintünk, motorosokat látunk, akik próbálgatják a legújabb modelleket, felszereléseket, ruházatokat. A rendezvény egyik különlegessége, hogy a kiállított motorok nagy részére bárki felülhet, kipróbálhatja milyen érzés a nyeregben. A bemutatott darabok között februárban a Hungexpo területén már egész biztosan megtekinthető lesz az Aprilia, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, MV Augusta, Piaggio, Vespa, és a Yamaha kínálata is.

A legújabb széria darabok mellett 2017-ben újra megtekinthető lesz a hazai motorépítők elmúlt évben elkészült műalkotásai a már hagyományosan a kiállítás részének számító Épített Motorok és Autók Találkozóján (EMAT). További motorkülönlegességeket mutat be az idén újra visszatérő Veterán Motor Kiállítás, ahol a hazai oldtimerek mellett a keleti blokk és a tengerentúl is bemutatkozik leghíresebb márkáival.

Az igazi fesztivál hangulatot azonban a számtalan program garantálja, melyek idén főként a D pavilonban kapnak helyet. Ezek közül újdonság lesz a supermoto bemutató, de visszatérnek a régi nagy sikerek is, mint a streetfighter bemutató vagy a quad tesztelés. Persze, ahogy a fesztiváloknál megszokhattuk ide is érdemes előre megváltani a belépőt a hivatalos oldalon, hogy a sorban állást elkerülve időnket inkább a látványosságok között tölthessük. Ráadásul január 31-ig az online vásárolt belépőt kedvezményesen lehet megváltani.