Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Ha füstöl, ha elektromos - irány az AMTS! Kiemelt

A kezdetek óta az AMTS szerves részeként üzemelő Carstyling.hu Tuning Show 2006 óta vonultat fel évről-évre egyre több nemzetközi látványosságot az átépített autók európai palettájáról. A rendezvény mára nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb tuning show-jának, de a nemzetközi szcéna is a szezon egyik kiemelt zarándokhelyének tartja.

A Carstyling.hu Tuning Show fejlődését mi sem bizonyítja jobban, mint az egyre növekvő állandó külföldi jelenlét, mely évről-évre rekordot dönt. Idén is két külön tuning pavilon is nyílik a rendezvényen (a "B" és a "D" csarnok), a fő csarnokban pedig ismét szenzációs nemzetközi felhozatal várható.

Az AMTS kiállító cégei közül idén vitathatatlanul a Gumi.hu és az Abroncs Kereskedőház (AKH) standja biztosítja majd nemzetközi tuningcsodák tekintetében az egyik legkomolyabb felhozatalt A TOYO Tires támogatásával - melynek abroncsait az idei nyereményautó is kapta - számos pazar, itthon még sohasem látott építés érkezik kis hazánkba!

A Japán abroncsgyártó, a Toyo a kínálatának színe javát felvonultatja, a 4x4-es gumiktól a pálya abroncsokig. Ha pedig távol-kelet, akkor elmaradhatatlan a Gumi.hu standjáról a Tofu Garage, amely idén két mestermunkáját is bemutatja az "A" pavilonban.

A Nissan Skyline GTR R32, valamint a Rocket Bunny szettel szerelt Toyota GT86 mellett, a világ minden tájáról döbbenetesen szép autókkal rendelkező klub további két építést is hoz a show-ra, melyeket közvetlenül az AKH standja mellett tekinthettek majd meg.

Az izgalom innen pedig csak fokozódik: kint lesz egy igazán brutális erejű Porsche, amely egyedi, kifejezetten az rendezvényre készített fényezésben tündököl majd. A sportautót, mely mindössze 11,1 másodperc alatt gyorsul fel álló helyzetből 300 km/órára (!!!) a világhírű Porsche-specialist 9ff tuningműhely építette, ez az első alkalom, hogy építést láthatunk tőlük az AMTS keretei között! 

A stand éke lesz továbbá egy csodálatos 3.0 literes Biturbo BMW X4-es, melyet nem kisebb név húzott fel kívül-belül, mint a márka tuningjában szintén méltán világhírű Hamann Motorsport.

Persze tudjuk még fokozni a hangulatot, hiszen egy igazi német nehézbombázó is a stand vendége lesz: Ő nem más, mint Angela Kutscher alias Miss GTI és a friss verdája, egy Golf VI R.

Számos nemzetközi tuningcsoda között, keresd a AKH / Gumi.hu standját az "A" pavilonban (77. stand) március 22-24. között a Hungexpón, az idei Automobil és Tuning Show-n!

Hazánk legnagyobb szezonkezdő benzingőzös rendezvényén évek óta megszokott az autóimportőrök, márkaképviseletekmegjelenése. A 2017-es év egyik óta, az új autós tematika külön pavilonba költözött, ahol szalonkörülmények között, egyben nézhette meg minden látogató a piacon aktuálisan elérhető kínálatot.

Az immáron harmadik éve remekül működő konstrukciót folytatva, természetesen az idei felvonáson is teljesen önálló részleget kapnak a szalonautók. A Hungexpo legújabb és legmodernebb, „G” jelű csarnokában, a gyártók legújabb modelljei ismerhetők meg testközelből, több, mint 25 márka kínálatából!

A márkastandok mellett pedig három további tematikus „zónát” is tartogat az AMTS új autós részlege.

EV-GREENTECH - ELEKTROMOS AUTÓ KIÁLLÍTÁS

Az EV-GreenTech idegenvezetést nyújt a környezettudatos autózás világába, ahol lerántjuk a leplet a kapcsolódó fogalmakról, valamint bemutatjuk a kapcsolódó kínálatot. Nézz szét és ismerd meg számos márka elektromos, valamint hibrid modelljeit. Tekints be az autózás új korszakába!

KÉSZÜLJ FEL: ISMERD MEG A 21. SZÁZADI AUTÓZÁST!

Az AMTS 2017-ben először vonultatta fel külön reprezentatív szakkiállításon az új elektromos és plug-in hibrid modelleket, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A tematika nagy sikerére való tekintettel pedig a kiállítás idénn is megrendezésre kerül.. A show azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században: nagyobb biztonságot (mind az élet-, mind a vagyonbiztonság terén), nagyobb hatékonyságot (az üzemanyagfelhasználás és az energiatakarékosság, illetve a környezetvédelem terén) és nagyobb kényelmet, illetve megbízhatóságot.

A kiállítás részletes információkat nyújt az autósoknak ahhoz, hogy saját mobilitási szempontjaik, vezetői és fogyasztói igényeik alapján tapasztalják meg az elektromos járművek jelentette új előnyöket. A show például bemutatja a töltési opciók rugalmas rendszereit, amelyek már lehetővé teszik, hogy az elektromos autók ugyanolyan megbízhatóan szolgálják vezetőiket, mint a hagyományos modellek.

Az új elektromos járműgeneráció iránti fogyasztói  bizalom erősítése érdekében az EV GreenTech egészen az 1800-as évektől, azaz a kezdetektől vezeti végig a látogatót az elektromobilitás történetén. A látogatók ezen felül megismerhetik a legújabb elektromos és plug-in hibrid modelleket, melyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban.

A kiállítás jól reprezentálja továbbá, hogyan változik az autózás és a mobilitás összetett rendszere. A modern “smart” autósnak ismernie kell az e-modellek használatának, üzemeltetéseinek már most racionálisan tervezhető előnyeit, a töltési módozatok optimális használatától a digitális, hálózatba kötött járművek intelligens szolgáltatásáig. 

A látogatók megismerkedhetnek a gyártók által kínált komplex termékekkel, az elérhető szolgáltatásokkal, igénybevehető támogatásokkal, valamint azokkal a kormányzati intézkedésekkel és fejlesztésekkel, melyek elősegítik az elektomobilitás magyarországi terjedését.

Sok autógyártónak van már elektromos, vagy hibrid modellje: az EV-GreenTech kiállításon számos márka kapcsolódó modelljét megismerheted testközelből.