Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Magyar vitorlás nyílt nap június 9-én

A magyar vitorlássport nyílt napja idén is megrendezésre kerül, miután a tavalyi debütálást követően hatalmas sikert aratott. A rendezvényt június 9-én, csütörtökön, közel húsz vitorlás iskolában és egyesületben tartják meg.

„Ezen a napon 9-14 éves lányokat és fiúkat várunk a Magyar Vitorlás Szövetség szakmailag elismert Vitorlás Suli szakmai programjához csatlakozott vitorlás iskolákban és egyesületekben. Elsősorban a helyszíneinkhez közel eső iskolákat hívtuk meg rendezvényünkre, előre is köszönjük az iskolaigazgatók és testnevelőtanárok segítségét” – mondta Brencsán Ábel, az MVSz sportszakmai menedzsere.

Ezen a napon minden érdeklődő iskolásnak lehetősége nyílik arra, hogy megismerje ezt a gyönyörű sportágat. A fiatalok bepillantást nyerhetnek abba, hogy milyenek a vitorlás hajók, hogyan kell őket felszerelni, megtanulhatnak néhány hajózási alapfogalmat és fontos csomót, s ha az időjárás is úgy akarja, az oktatók segítségével maguk is beülhetnek a vitorlásokba.

„Tavaly 12 helyszínen közel 1,128 gyerek látogatott meg minket, idén több helyszínünk van, ennek megfelelően még nagyobb érdeklődésre számítunk” – fűzte hozzá Brencsán Ábel.

Média

Utoljára frissítve: csütörtök, 02 június 2016 17:10

Kapcsolódó elemek