Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője a Hungexpón

A Budapest Boat Show idén 2017. február 23-26. között kerül megrendezésre a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban - mindemellett Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötőjének, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvényének szervezői exkluzív nappal és egy új társrendezvénnyel is készülnek.

A hajókiállítás egyik 2017-es újdonsága, hogy az első napon, vagyis február 23-án egyedül tart nyitva, üzletkötésre alkalmas lehetőséget biztosítva a kiállítóknak éa látogatóknak. Az Exkluzív Napon a látogatók a nyugodtabb kiállítás látogatás mellett díjmentes parkolási lehetőséget is kapnak a magasabb jegyárért cserébe.

A Budapest Boat Show fő témája idén a szabadidős hajózás, melynek keretein belül a kiállítás Programszigetén olyan érdekességek várják a látogatókat, mint a 40m2-es Bemutató Medence, az árbóc mászás, csomókötöző, és –dobó verseny, és hajós ügyességi versenyek.

További újdonság az egyidejű rendezvény, mely a megszokott Fegyver, Horgászat Vadászat helyett idén a kiállítás profiljához jobban illeszkedő Budapest Motor Fesztivál lesz.

A kiállításra érdemes előre megváltani a jegyet a hivatalos weboldalon, mellyel sorban állás nélkül lehet bejutni a területre. Ráadásul a belépő regisztráció esetén január 31-ig kedvezményesen váltható meg.