Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Olimpiai Ötpróba állomás lesz az idei Kolonics György Emlékfutás Kiemelt

Október 23-án a Római-parton kerül megrendezésre a Kolonics György emlékfutás, amelyen lehetőség nyílik rövid, közép vagy akár félmaratoni távon is rajthoz állni.

Kolonics György, kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok magyar kenus, 2008. július 15-én, edzés közben, tragikus hirtelenséggel hunyt el, 24 nappal a 2008-as pekingi olimpia előtt, ahol Kozmann Györggyel képviselték volna Magyarországot kenu kettesben 500 és 1000 méteren. Kolonics Györgynek ez lett volna az ötödik olimpiája.

A Kolonics György Emlékfutás célja Koló emlékének, szellemiségének megőrzése, bemutatása, a fiatalok sportolási lehetőségének elősegítése, érdeklődésük felkeltése a sport és az egészséges életmód iránt, támogatás motivációjuk megerősítésében és életcéljaik megfogalmazásában.

Az eseményen lehetőség nyílik a Kolonics György Alapítvány munkáját támogatni, ehhez biztosítják a versenyközpontban kihelyezett adománygyűjtő dobozokat, ahol elhelyezhetik felajánlásaikat.

Az esemény célja, hogy ezen a napon minél többen látogassanak ki a Népszigetre és Koló emlékének adózva mindenki sportoljon, fusson egy jót ezen a napon. A versenyen rajthoz állnak olimpiai, Európa- és világbajnok sportolóink is!

A versenyszámok a nevezők részére mind a három kategóriában (21,4 km, 11,5 km és 2 km) díjmentes.

 

 

Olimpiai Ötpróba-állomás a Kolonics György Emlékfutás

A Kolonics György Emlékfutás az Olimpiai Ötpróba sorozat hivatalos pontszerző állomása: a 2 kilométeres távért 1 pont, a 11,5 kilométeres távért 2 pont, valamint a félmaratoni táv teljesítésével 4 pont szerezhető.

A pontgyűjtés előfeltétele az Olimpiai Ötpróba-regisztráció, amelyet a program honlapján lehet elvégezni (az egyszeri 1000 forintos regisztrációs díj a sorozat végéig, 2020 nyaráig biztosít részvételt). Ezt követően az eseménynaptárban szereplő rendezvényeken teljesítve lehet értékes, adidas sportfelszereléseket garantáló pontokat szerezni. 15 egység után baseball sapkával, 25 után pólóval, 40 után hátizsákkal, 60 után pedig olimpiai melegítővel gazdagodik az ötpróbázó. Utóbbi feltétele, hogy legalább 5 különböző sportágban történjen a pontszerzés.

Aki még nem regisztrált, azoknak most igazán megéri: a Kolonics Emlékfutás nevezése mellé ugyanis a szervezők ajándék Olimpiai Ötpróba-regisztrációt adnak!