Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Senki sem ússza meg szárazon Fotó: Facebook (Olimpiai Ötpróba)

Senki sem ússza meg szárazon Kiemelt

Hazánk legnépszerűbb szabadidősport-eseménysorozata, az Olimpiai Ötpróba különleges csemegével várja december 30-án a sportbarátokat: a Szilveszteri Vizesgálán sem az amatőr, sem pedig a profi sportolók garantáltan nem ússzák meg szárazon.

A fővárosi Tüske Uszodában megrendezésre kerülő eseményen 10 és 14 óra között 500 és 1500 méter teljesítésével lehet 1, illetve 2 Ötpróba-pontot bezsebelni. Nevezni december 29. 14:00 óráig ide kattintva lehet, 1000 forintos egységáron. A nevezési díj tartalmazza az Olimpiai Ötpróba programban való részvétel regisztrációs díját, valamint még egy stílusos Ötpróba-úszósapka és kulcstartó is jár hozzá. Sőt, dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika vezetésével az intézmény szakemberei jóvoltából még ingyenes kardiológiai szűrővizsgálaton is részt vehetnek az aznap úszók.

A december 30-i sportünnep második, 15:00 órakor dr. Szabó Tünde  Sportért Felelős Államtitkár, illetve Révész Máriusz k ormánybiztos megnyitójával kezdődő felvonása hamisítatlan sztárparádét tartogat hazánk legnagyobb vizes bajnokaival. A dr. Kiss Gergely  vízilabdázó, Cseh László  úszó és Storcz Botond  kajakos által szervezett programban többek között csillagszóró-úszás, kajakpóló, sárkányhajó-vetélkedő, és vízilabda gálameccs lesz a menü – természetesen csupa klasszissal a medencében.

Az esemény Deniz fellépésével zárul, aki előadja majd a Halhatatlanok című dalát.

A 3990 forintba kerülő jegyeket ide kattintva lehet megvásárolni december 29. 14:00 óráig. A rendezvény teljes bevételét az eseményt szervező Nagy Sportágválasztó, BBU Nonprofit Kft. jótékony célra, a Kolonics György Alapítvány mellett az Aritmia Kutatás-Gyógyítás Alapítvány javára ajánlja fel.

Utoljára frissítve: szerda, 27 december 2017 17:26