Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Sportolóként döntött úgy, hogy állatorvos lesz

A Magyar Olimpiai Bizottság alelnökének, Dr. Magyar Zoltánnak még aktív sportolóként tetszett meg az állatorvos szakma. A kétszeres olimpiai bajnok tornász - aki a Magyar Torna Szövetség elnökeként is tevékenykedik - a III. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégén védnökként fog részt venni.

„Természetesen örömmel vállaltam a védnökséget. Egy évben egyszer összejön ez a nagy csapat, hiszen ne feledjük, nem csak állatorvosok tartoznak ide, hanem az agráriumban dolgozók is. Sportvezetőként kötelességemnek tartom, hogy a rendszeres testmozgást a Magyar Torna Szövetségben és a Magyar Olimpiai Bizottságban betöltött tisztségemen túl népszerűsítsem” – nyilatkozta az állatorvos-agrár sportnap hivatalos honlapjának Magyar Zoltán, aki elmesélte, hogy még aktív sportolóként beleszeretett az állatorvoslásba.

„Egy nagyon kedves barátom, aki már sajnos nem él, rendszeresen elvitt magával vidékre oltani, herélni, és nekem nagyon megtetszett ez a világ. Ahogy időm engedi, örömmel veszek részt ennek a szakterületnek a rendezvényein, az Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvége is remek alkalom lesz arra, hogy ezek a szakemberek közösen kikapcsolódjanak, sportoljanak.” – tette hozzá Magyar Zoltán.

A Magyar Olimpiai Bizottság alelnökén kívül a MOB egy másik alelnöke is csatlakozott az eseményt támogatókhoz, hiszen a rendezvény szervezői a közelmúltban jelentették be, hogy Czene Attila is az állatorvos-agrár sportnap védnöke lett.

Az Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégét először 2014-ben rendezték meg hagyományteremtő szándékkal. Az eseményen állatorvosok, agrármérnökök, szőlészek-borászok, kertészmérnökök, erdőmérnökök, vadászok vesznek részt. Az eseményt idén szeptember 24-én rendezik meg, Tatán.

Bővebb információk ide kattintva érhetőek el.

Utoljára frissítve: kedd, 02 augusztus 2016 16:04