Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Sportos, kutyás program Fotó: Ughy Attila

Sportos, kutyás program Kiemelt

A rendkívüli sportprogramokat felvonultató Kutyás Sportízelítő immár hatodik alkalommal került megrednezésre. A rendezvény a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és a Pestszentlőrinci Kutyakiképző Iskola szervezésében jött létre.

Szeptember 23-án, szombaton a gazdik és kis kedvenceik a Bókay-kertben találkoztak, hogy népszerűsítsék vagy éppen testközelből is megismerjék a kutyás sportok és programok széles tárházát.

A kínálatban szerepelt látványos frizbi, agility és szlalom bemutató - amely sportágakban, mi magyarok, még nemzetközi eredményekkel is büszkélkedhetünk - de nem maradhatott el a hasznos állatorvosi tanácsadás, segítő és terápiás kutyák kitelepülése vagy dog dancing. A vállalkozó kedvű gazdik még gyorsaságukat is összemérhették négylábú kedvencükkel játékos feladatok, kutyás futás vagy kutya-gyerek verseny keretén belül. A nap egyik csúcspontja minden bizonnyal az a keverék kutyusok számára indított szépségverseny volt, amely rendhagyó módon nyújtott lehetőséget a nem fajtatiszta kis kedvencek bemutatására, díjazására.