Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha

Suzuki Ignis - A világ új szemszögből

Megkezdődött a Suzuki új kompakt városi szabadidő-autójának hazai forgalmazása. A hazánkban korábban is népszerű típus a korábbiakhoz képest megszokottakon kívül új célcsoportokat is keres! A SUZUKI Világból rajtoló, az etyeki Korda filmstúdióba vezető kis túrán szerkesztőségünk is kipróbálta az új modellt a minap.

A fiatalokat megcélzó ultrakompakt SUV modellben egyesül a letisztult, stílusos külső a sokoldalú kihasználhatósággal. A Suzuki hagyományai által inspirált, de a 21. század elvárásaihoz igazodó, karakteres megjelenésű crossover magabiztos, kényelmes és élvezetes vezetést biztosít a legváltozatosabb körülmények között is.

A világ új szemszögből

A tavalyi Párizsi Autószalonon mutatta be a Suzuki Motor Corporation ultrakompakt crossoverjét, az izgalmas és letisztultan elegáns IGNIS-t, amely mostantól a hazai utakon is feltűnést kelt. A hagyományos Suzuki dizájnelemeket modern stílusjegyekkel ötvöző vonalvezetés ugyanis igazán karakteres külsőt kölcsönöz az autónak.

Stílusos funkcionalitás

A kompakt méretű és könnyen vezethető modell a folyamatosan mozgásban levő, fiatalabb generációk változatos igényeinek is megfelel, akiknek a biztonság és kényelem mellett fontos, hogy egy szerethető autó tulajdonosai legyenek. A jól alakítható csomagtérben könnyedén elfér a sportfelszerelés, a lapraszerelt asztal, de még a nagybevásárlás is. A 14 színben elérhető IGNIS a takarékos és korszerű szívómotor mellett modern vezetéstámogató és biztonsági felszereltséggel támogatja a nyugodt autózást. Legyen szó mindennapi városi ügyeink intézéséről vagy hétvégi túrákról, az IGNIS-szel élménnyé válik az autózás.