Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Száguldás a Kincsem Parkban Fotó: Facebook (380 LE vs 1 LE)

Száguldás a Kincsem Parkban Kiemelt

Ezúttal a Kincsem Parkban, a Nemzeti Lóverseny és Food Truck Show-n szeptember 3-án feszülnek egymásnak a lóerők és a lovak.

Szalay Balázsnak és Bunkoczi Lászlónak már jó néhány lovas kalandban volt része, elég, ha csak az Opel Dakar Team image-filmjeit említjük, amelyek közül háromban is szerepeltek lovak (a We’ll be back, a Lóerők harca és a Gyere velünk a vadnyugatra! című filmek megtekinthetők a csapat youtube-csatornáján) az Opel Mokka versenyautó mellett.

Szalay Balázs korábban mérkőzött négyes fogatokkal, amelyeket a világbajnok Lázár Zoltán, illetve fivére Lázár Vilmos hajtott, most pedig a Kincsem Parkban mutatkozik be a 380 lóerős Mokka, ahol ellenfele a díjnyertes Talizmán és Juhász Balázs hajtó lesz.

„Ilyen jellegű versenyen még sohasem vettünk részt, s külön büszkeség, hogy a Kincsem Parkban lesz az esemény, ezen a gyönyörű helyszínen, amelynek talaja az előzetes tréning alapján nem csupán a lovaknak fekszik, hanem a mi autónknak is – nyilatkozta Szalay Balázs. – Nagyon várom ezt az eseményt, amely nem csupán a nézők számára lesz izgalmas, hanem nekünk is, hiszen míg a ló és lovasa egy kört tesz meg, nekünk kettőt kell, és bár nagy a lóerő-különbség, azért a sebességben nincs akkora differencia. A köridőket ismerve kétesélyes, hogy ki nyer majd.”

A különleges párharcot szeptember 3-án, 14 órakor láthatja a közönség a Kincsem Parkban, a világ számtalan sivatagját megjárt, a Dakaron, a Silkway-ralin és az Africa Race-en is bizonyító Opel Mokkát azonban már péntektől megtekintheti a helyszínre érkező közönség.

Média