Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Világ Vespásai egyesülnek velünk! Kiemelt

A világ Vespásainak legnagyobb éves rendezvénye több tucat országból, több ezren, ha nem tízezren érkeznek akár több ezer kilométert utazva Vespákkal, amelyeknek szeretete a legkülönbözőbb korú, világnézetű embereket is barátokká kovácsolja.A világ Vespásainak legnagyobb éves rendezvénye több tucat országból, több ezren, ha nem tízezren érkeznek akár több ezer kilométert utazva Vespákkal, amelyeknek szeretete a legkülönbözőbb korú, világnézetű embereket is barátokká kovácsolja.

A 2019-es Vespa Világtalálkozónak Magyarország ad otthont. Júniusban, amikor még nem kezdődnek meg a nyári táboroztatások, valamint a szélsőséges időjárástól sem kell tartani, megrendezésre kerül a Vespa Klub Magyarország szervezésében a Vespa Világnapok. Fedezd fel idén nyáron a magyar tengert és találkozz a Vespa kultúrával.

A Vespa World Days a Vespa legenda ünnepe. A robogó, ami mára túlnőtte eredeti funkcióját,hogy csupán egy praktikus és olcsó közlekedési eszköz legyen, mára egy ikonná nőtte ki magát,amelyért több generáció is rajong. A Vespa, és a rajongók iránta érzett szerelme egyszerreszületett meg 1946-ban, és akkor alakultak az első Vespa klubok is. Mára 53 nemzeti Vespaklub van hivatalosan regisztrálva a Vespa World Klub tagjaként. Ezt jól prezentálja, hogy minden évben találkoznak a világ minden tájáról érkező Vesparajongók,hogy megünnepeljék kedvenc kétkerekűjüket. A 2019-es esztendőbenMagyarországon, a Balaton partján kerül megrendezésre a nem csupán európaiak általlátogatott esemény. A Vespa első motorjának bemutatása óta egy egyszerű járműből máraikonikus közlekedési eszközzé vált. A rajongók várható létszáma 3000-5000 közötti. A Vespaszerelmeseinek összejövetele nem más, mint egy gyönyörű mese, amely történelmet generál.A Vespa maga mögött hagyta azt a tervet, hogy csupán egy közlekedési eszköz, átalakult, egyszelet történelem, hagyaték a világ számára. A találkozók alkalmával megcsodálhatjuk ezt aváltozást. A magyarországi Vespa Világtalálkozó helyszíne Zánka. A településen belül az Erzsébetüdülőközpont biztosít helyszínt a találkozónak. Zánka a szállások tekintetében is előnyöshelyen szerepel, hiszen szállodák, hotelek, téliesített üdülőházak, apartmanok, de még faházak is várják a neves világtalálkozón részt venni kívánó vendégeket. A programlehetőségek tárháza szinte végtelen. A Vespa falu, valamint a Vespa szervizállomásnyitását követően számtalan program várja az érdeklődőket.

Programok:

• Vespa Múzeum

• Kulturális és gasztronómia túrák szervezése a térségben

• Látványos Vespa felvonulás

• Gála vacsora• Koncertek

• Streetfood udvar

• Kiállítók és kereskedők

Utoljára frissítve: szombat, 01 június 2019 12:27