Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A több, neves szakember mellé már olimpiai bajnokok is csatlakoztak a III. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap népszerűsítéséhez. Mindemellett a szervezők jövőbeli céljai közé tartozik az is, hogy a rendezvény előbb-utóbb nemzetközi legyen.
Sokan azért ódzkodnak a nyaralástól, mert tartanak attól, hogy az utazás és a szállás költségein kívül jóval több olyan anyagi teher szakadhat a nyakukba, amikre alapesetben nem számítottak. A következő tippek segítségével azonban rengeteg eshetőségre fel lehet készülni és biztosítva lehet a jól megérdemelt, nyugodt, kényelmes nyaralás.
Itt a nagy lehetőség: sportolj és nyerj egy kétszemélyes utat a riói olimpiára!
Bécs mindig is az egyik legkedveltebb úti célja volt a magyaroknak, és ez nyáron sincs másként: habár a nagy forróságban a legtöbben még mindig a tengerpartokra mennek inkább, de ilyenkor is érdemes az osztrák fővárosban gondolkodni, hiszen számos természetes strand található itt is - így a Duna mentén is - illetve online előrejelzésekkel is segítik a fürdőzőket, így arról is…
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke elárulta, hogy az év első négy hónapjának forgalmi adatai és az előrejelzések szerint az idei nyári szezonban a Balaton lesz a magyarok legnépszerűbb úti célja.
Országszerte, a jóga világnapja alkalmából több városban is megrendezésre kerül június 17. és 19. között a Gangesz-Duna Indiai Kulturális Fesztivál az Indiai Nagykövetség szervezésében. A programok között mindenki megtalálhatja majd az ínyére valót, hiszen tánc- és zeneelőadások, indiai harcművészeti bemutatók, jógaórák és filmvetítések is lesznek.