Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Háromnapos nemzetközi autós-motoros kiállítást tartanak a hét végén Budapesten.
Európa egyik leglátogatottabb hegyi sportokkal foglalkozó honlapja, a www.bergfex.at rangsorolása szerint a Nassfeld síterep bekerült a top 3-ba.
Idén ismét a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, az Utazás kiállítással egy időben, március 3-6. között rendezik a Bringaexpo-t. A legnagyobb hazai kerékpár kiállítás és vásár kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit, de első ízben rendezi a Hungexpo Zrt. Látogatói az eddigieknél lényegesen nagyobb területen tekinthetik meg és próbálhatják ki a kerékpárvilág újdonságait. A G pavilonban kap helyet a klasszikus kiállítás, ahol a…
A pünkösdi hosszú hétvégére idén is újdonságokkal várja a 2016-os Intersport Keszthelyi Kilométerek a Balaton-parti városba érkező sportturistákat. Tavaly tíz ország közel kétezer futója vett részt az egyre népszerűbb fesztiválon.
A tavasz csalhatatlan jele amikor a Hungexpon megcsodáljuk a legújabb hajókat, fegyvereket, horgászbotokat. Idén február 18-21 között rendezik meg a vásárközpontban a Fehova és a Boat Show kiállításokat.
4 és 10 centiméter között mozog a Balaton jegének a vastagsága, és valószínűleg a hétvégére sem lesz elég biztonságos a téli sportoláshoz.