Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A pünkösdi hosszú hétvégére idén is újdonságokkal várja a 2016-os Intersport Keszthelyi Kilométerek a Balaton-parti városba érkező sportturistákat. Tavaly tíz ország közel kétezer futója vett részt az egyre népszerűbb fesztiválon.
A tavasz csalhatatlan jele amikor a Hungexpon megcsodáljuk a legújabb hajókat, fegyvereket, horgászbotokat. Idén február 18-21 között rendezik meg a vásárközpontban a Fehova és a Boat Show kiállításokat.
4 és 10 centiméter között mozog a Balaton jegének a vastagsága, és valószínűleg a hétvégére sem lesz elég biztonságos a téli sportoláshoz.
A megszokott nyitvatartási időn túl negyvenhárom jégpálya várja majd a korcsolyázni vágyókat a Jégpályák Éjszakája elnevezésű rendezvény. Csökkentett jegyárakkal, néhol pedig ingyenes belépéssel és exkluzív programokkal várják az érdeklődőket.
„Összefogás egy érdekért, az ÉLETÉRT” volt a mottója annak a sajtótájékoztatónak, amelyet a Kutyákkal az Életért Alapítvány (KÉA) tartott Budapesten, a WestEnd City Center bevásárlóközpontban.