Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Red Bull Air Race pilótái július 22-23-án folytatják a szezont, méghozzá egy vadonatúj helyszínen: nem máshol, mint az orosz sportfővárosban, Kazanyban. Igaz ami igaz, a budapesti futam igencsak megkeverte a világbajnoki tabellát, ráadásul már csak négy futam van hátra az idei szezonban, éppen ezért minden pilótának toppon kell lennie.
Az amerikai Kirby Chambliss tizenhárom évvel ezelőtt nyert utoljára Budapesten futamot - ezt az sikerült megtörnie a hétvégén a magyar fővárosban, a Red Bull Air Race kétszeres világbajnokának.
Pete McLeod volt a leggyorsabb a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti futamának szombati időmérő edzésén.
Immár tizedik alkalommal tér vissza Budapestre július 1-2-án a Red Bull Air Race versenysorozat. Szerencsés helyzetben vannak a magyar szurkolók, hiszen a magyar állomás jelöli a szezon félidejét, mindemellett a bajnokság élén holtverseny van, így igencsak kiélezett küzdelmekre számíthatunk majd. Érdekesség még, hogy Budapest lesz a bajnokság idei első európai versenye, s nézők ezrei figyelhetik a rakpartról, a hidakról és…
A japán Joshide Muroja-ra rengetegen voltak kíváncsiak a hazai pályáján, hiszen a felkelő nap országában gyűlt össze az idei Red Bull Air Race-en a legnagyobb nézősereg. Muroja nem okozott csalódást a szurkolóinak, ugyanis a tavalyi, csibai verseny után idén is diadalt aratott, a szezon során már másodszor, ezzel pedig el is foglalta az első helyet a világbajnokságban.
A Red Bull Air Race világbajnokság június 3-4-én Japánban, egész pontosan Csibában folytatódik. A helyi közönségnek lesz is kiért szorítania, hiszen Joshide Muroja képviseli a vb-n a felkelő nap országa nemzeti színeit - a japán pilóta egyébként tavaly bravúros repüléssel nyerte meg a hazai futamot, idén pedig még jobb esélyekkel indul, hiszen a San Diego-i győzelem után jelenleg a tabella…