Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Red Bull Air Race mezőnye legutóbb nyolc évvel ezelőtt repült Porto és Vila Nova de Gaia mesés partjai felett, azonban szeptember 2-3-án újra itt bizonyíthatnak a világ leggyorsabb pilótái! Ráadásul a helyszín különleges jelentőséggel bír a világbajnokság szempontjából is.
A 14. FAI Ultrakönnyű Repülő Európa-bajnokságon a magyarok két ezüsttel, illetve számos értékes pontszerző hellyel zártak.
Nincs mese, Kirby Chambliss visszatért! Az amerikai veterán három héttel budapesti győzelme után egy újabb elsőséget zsebelt be, méghozzá tette mindezt a Red Bull Air Race történetének első oroszországi futamán. A Kazanyban megrendezett versenyen a második helyet a kanadai Pete McLeod, a bronzérmet pedig a szintén amerikai Michael Goulian vihette haza.
A Red Bull Air Race pilótái július 22-23-án folytatják a szezont, méghozzá egy vadonatúj helyszínen: nem máshol, mint az orosz sportfővárosban, Kazanyban. Igaz ami igaz, a budapesti futam igencsak megkeverte a világbajnoki tabellát, ráadásul már csak négy futam van hátra az idei szezonban, éppen ezért minden pilótának toppon kell lennie.
Az amerikai Kirby Chambliss tizenhárom évvel ezelőtt nyert utoljára Budapesten futamot - ezt az sikerült megtörnie a hétvégén a magyar fővárosban, a Red Bull Air Race kétszeres világbajnokának.
Pete McLeod volt a leggyorsabb a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti futamának szombati időmérő edzésén.