Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Immár tizedik alkalommal tér vissza Budapestre július 1-2-án a Red Bull Air Race versenysorozat. Szerencsés helyzetben vannak a magyar szurkolók, hiszen a magyar állomás jelöli a szezon félidejét, mindemellett a bajnokság élén holtverseny van, így igencsak kiélezett küzdelmekre számíthatunk majd. Érdekesség még, hogy Budapest lesz a bajnokság idei első európai versenye, s nézők ezrei figyelhetik a rakpartról, a hidakról és…
A japán Joshide Muroja-ra rengetegen voltak kíváncsiak a hazai pályáján, hiszen a felkelő nap országában gyűlt össze az idei Red Bull Air Race-en a legnagyobb nézősereg. Muroja nem okozott csalódást a szurkolóinak, ugyanis a tavalyi, csibai verseny után idén is diadalt aratott, a szezon során már másodszor, ezzel pedig el is foglalta az első helyet a világbajnokságban.
A Red Bull Air Race világbajnokság június 3-4-én Japánban, egész pontosan Csibában folytatódik. A helyi közönségnek lesz is kiért szorítania, hiszen Joshide Muroja képviseli a vb-n a felkelő nap országa nemzeti színeit - a japán pilóta egyébként tavaly bravúros repüléssel nyerte meg a hazai futamot, idén pedig még jobb esélyekkel indul, hiszen a San Diego-i győzelem után jelenleg a tabella…
Karrierje második győzelmét sikerült bezsebelnie Josihide Murojanak, aki húsvét hétvégéjén az Egyesült Államokban remekelt, ezzel pedig magabiztosan készülhet a júniusban sorra kerülő japán futamra.
Nyolc év után tér vissza a kaliforniai San Diegoba a Red Bull Air Race, melyre április 15. és 16. között kerül sor.
A Red Bull Air Race versenysorozata a budapesti állomás mellett két újabb európai helyszínt jelentett be: szeptemberben a pilóták Portó felett mérhetik össze a tudásukat, két héttel rá pedig a Lausitzring felett folytatódik az összecsapás.