Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Red Bull Air Race világbajnokság június 3-4-én Japánban, egész pontosan Csibában folytatódik. A helyi közönségnek lesz is kiért szorítania, hiszen Joshide Muroja képviseli a vb-n a felkelő nap országa nemzeti színeit - a japán pilóta egyébként tavaly bravúros repüléssel nyerte meg a hazai futamot, idén pedig még jobb esélyekkel indul, hiszen a San Diego-i győzelem után jelenleg a tabella…
Karrierje második győzelmét sikerült bezsebelnie Josihide Murojanak, aki húsvét hétvégéjén az Egyesült Államokban remekelt, ezzel pedig magabiztosan készülhet a júniusban sorra kerülő japán futamra.
Nyolc év után tér vissza a kaliforniai San Diegoba a Red Bull Air Race, melyre április 15. és 16. között kerül sor.
A Red Bull Air Race versenysorozata a budapesti állomás mellett két újabb európai helyszínt jelentett be: szeptemberben a pilóták Portó felett mérhetik össze a tudásukat, két héttel rá pedig a Lausitzring felett folytatódik az összecsapás.
Bravúrosan kezdte az évet Martin Sonka, aki karrierje első futamgyőzelmét szerezte a Red Bull Air Race 75., „gyémánt“ futamán, melynek immáron tizedik alkalommal Abu-Dzabi adott otthont.
Az Egyesült Arab Emírségek sportfővárosaként is számon tartott Abu-Dzabi immár tizedik alkalommal ad otthont a Red Bull Air Race szezonnyitó futamának. A hétvégi rajt azért is különleges, mivel a műrepülő világbajnokság történelmi, 75. „gyémánt“ futamát most is a Perzsa-öböl felett rendezik.