Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Lovas Petra is ott lesz Rióban

Indulhat a riói olimpián az asztaliteniszező Lovas Petra.

Téglás Péter, a magyar női válogatott szövetségi kapitányának beszámolója szerint a női egyéni mezőny 86 indulójának péntek éjfélig kell visszaigazolnia részvételét. Ezt estig egyedül az ukrán Margarita Peszocka nem tette meg. Ezért a nemzetközi szövetség (ITTF) úgy döntött, hogy a hivatalos indok szerint sérülés miatt nem induló ukrán helyett Lovas Petrának biztosít lehetőséget a szereplésre.

Téglás emlékeztetett, hogy a világranglistán 90. helyezett Lovas - aki szombaton ünnepli 36. születésnapját - fél évvel ezelőtt tért vissza a válogatottba, hogy megpróbáljon kvótát szerezni, de eddig úgy tűnt, rendkívül balszerencsésen lemarad róla. A tapasztalt játékosnak ez lesz a második olimpiája, ugyanis 2008-ban Pekingben is asztal mögé állhatott. A szövetségi kapitány örömét fejezte ki, hogy a magyar női asztaliteniszezők egyéniben maximális létszámmal, két fővel vehetnek részt az ötkarikás játékokon.

Lovas kvótájával háromra nőtt a Rióban induló magyar asztaliteniszezők száma, Póta Georginának és Pattantyús Ádámnak ugyanis már korábban biztossá vált a részvétele.

Utoljára frissítve: péntek, 03 június 2016 20:17