Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Vereczkei Zsolt bronzérmet nyert az S5-ös sérültségi kategória 50 méteres hátúszó számában a riói paralimpia pénteki versenynapján.
A kilencedik versenynapon megszületett a magyar küldöttség első aranyérme a riói paralimpián: Tóth Tamás pénteken elsőként csapott a célba az S9-es sérültségi kategória 100 méteres hátúszó számának döntőjében.
Nagyszerű teljesítményt nyújtott a T20-as kategória 1500 méteres síkfutó számában Biacsi Ilona, aki megszerezte az ezüstérmet. A számban ikertestvére, Bernadett is indult, aki ötödikként haladt át a célvonalon.
Egyaránt bronzérmet szerzett az S9-es sérültségi kategóriában versenyző Sors Tamás és Konkoly Zsófia a 100 méteres pillangóúszás csütörtöki fináléjában. 400 méter gyorson Pap Bianka (S10) ötödik lett, míg az 50 méter háton induló Adámi Zsanett (S2) hatodikként végzett.
Megszerezte a bronzérmet a Krajnyák Zsuzsanna, Dani Gyöngyi, Veres Amarilla trió a kerekesszékes vívók női párbajtőr csapatversenyében.
A parakajakosok KL1-es kategóriájának csütörtöki döntőjében Suba Róbert másodikként haladt át a célvonalon, ezzel pedig megszerezte a magyar küldöttség 11. érmét.