Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Edzőváltás Gödöllőn Fotó: Facebook (TEVA-Gödöllői Röplabda Club)

Edzőváltás Gödöllőn Kiemelt

Közös megegyezéssel távozott Horváth András, a TEVA-Gödöllői RC női röplabdacsapatának vezetőedzője, akinek utódja Szabados István lett.

A klub Facebook-oldalán megjelent közlemény szerint Horváth a gödöllőiek utánpótlásában tevékenykedik a mostani szezon további részében, és a bajnokság befejezése után a felek újra tárgyalóasztalhoz ülnek a közös munka folytatásának lehetőségeiről. Az edző két éven keresztül irányította a felnőtt csapatot, amellyel két Magyar Kupa-ezüstérmet valamint egy bajnoki bronzot szerzett.

Horváth utódja, Szabados István - aki egyben a klub utánpótlás-vezetőedzője is - úgy fogalmazott: bízik benne, hogy szeptembertől az eredeti felállásban folytatják a munkát.

A közlemény szerint "a klub vezetése nem támaszt különösebb célkitűzést az új vezetőedző elé", ugyanakkor reméli, hogy az új edző irányításával a csapat ki tudja harcolni a legjobb négy közé kerülést, ahová az elmúlt tíz évben mindig bejutott a Gödöllő.

A gödöllőiek két fordulóval az NB I alapszakaszának vége előtt hatodik helyen állnak a tabellán, a Közép-európai Liga alapszakaszában nyolcadikként zártak, a Magyar Kupa negyeddöntőjében pedig a végső győztes Békéscsaba búcsúztatta őket.

 

Forrás: MTI

Utoljára frissítve: hétfő, 22 február 2016 20:57