Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szükség lesz a bravúrra Fotó: Facebook (Magyar Röplabda Szövetség)

Szükség lesz a bravúrra Kiemelt

Bravúr kell ahhoz, hogy a magyar női röplabda-válogatott továbbjusson a jövő pénteken kezdődő Európa-bajnokság bakui csoportjából - legalábbis így véli Ludvig Zsolt.

A Magyar Röplabda Szövetség főtitkára az M4 Sport Sportreggeli című műsorában hangsúlyozta: a magyar csapatnak, amely az azeriekkel, a németekkel és a lengyelekkel szerepel majd egy kvartettben, egyértelműen a házigazdák ellen van a legnagyobb esélye.

"Ők nem indultak el semmilyen sorozatban idén, erre az Európa-bajnokságra pihentek rá, ráadásul legendásan jó szurkolótáboruk van, biztos vagyok benne, hogy telt ház előtt játszunk majd velük" - mondta Ludvig Zsolt, ugyanakkor hozzátette, rajtuk és a többieken is lehet "fogást találni".

Dékány Bernadett, a válogatott játékosa kiemelte: a keret gyakorlatilag május óta együtt készül, a World Grand Prix harmadik osztályának győzelmével pedig nagy sikert is ünnepelhettek. Megjegyezte, ugyan fáradtak a játékosok, de mindenki látja maga előtt a célt, és bíznak a bravúrban. Kiemelte, a legfontosabb, hogy betartsák a taktikai utasításokat.

A magyar válogatott jövő pénteken a házigazda azeriek ellen játssza első csoportmérkőzését, szombaton a lengyelekkel, vasárnap pedig a németekkel találkozik.

Az Eb október 1-én zárul.