Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Egy minőségi sportkaróra futáshoz vagy úszáshoz is jó választás Kiemelt

A sportolásnak számtalan jótékony hatása van az emberi testre. Nem csak kikapcsolja, és megnyugtatja az embert, de a rendszeresen végzett testmozgás erősíti a tüdőnket is. Meg kell még említeni azt, hogy erősödik az immunrendszerünk, és csökken a magasvérnyomás kialakulásának veszélye. Az már csak hab a tortán, hogy a sportolásnak köszönhetően nem csak fogyni tudunk majd hosszútávon, de izomzatunk is megerősödik, ezáltal formálódni fognak az idomaink. Amikor valaki úgy dönt, hogy ezentúl rendszeresen mozogni fog az egészsége érdekében, nem árt beszerezni egy új karórát, ami a segítségünkre lesz majd az edzések során! Mire gondolunk? Mutatjuk!

Milyen egy jó sportóra? Mindenképpen olyan darab, aminek valóban a hasznát tudod majd venni az edzések alatt. Nem elég azonban, hogy az aktivitást, vagy az elégetett kalóriát mérik, az is nélkülözhetetlen, hogy ne csak mutatós darabok legyenek, de hosszútávon is bírják a „gyűrődést”. Ma már több nehezebb környezeti körülmény között is megállja a helyét egy modern sport karóra (forrás: timestore.hu). A linkelt oldalon található karóra webáruházban bőven van választék mindenféle karórából. A sportórák tekintetében remek döntés lehet a Suunto márka, hiszen a formatervezés és a megbízhatóság szempontjából is megállja a helyét. Ezeknek az óráknak számtalan olyan funkciója van, melyek nagyon hasznosak lehetnek sportolás közben!

Amikor sportolásról van szó, sokan választják a futást, hiszen nem csak rendkívül átmozgatja a testet, de egy jó futócipőn kívül nincs is másra szükség hozzá. Nem szabad azonban félvállról venni a futás elkezdése előtti nagyon is fontos tanácsokat. Természetesen az extrémebb mozgás több felkészülést igényel, mint a megfelelő karóra kiválasztása: a kezdő futóknak például ezeket a hibákat érdemes elkerülni. A már fentebb is említett futócipő vásárlásánál érdemes szakboltban a hozzáértő eladók segítségét kérni. Nagyon fontos ennél a sportnál is a mértékletesség, hiszen nem szabad azonnal nagyon leterhelni a testünket. Amennyiben érdekel ez a téma, mindenképp keresd fel a linken található oldalt, ahol még több hasznos tippet, és elkerülendő hibát fogsz majd találni!

Legyen szó bármilyen sportágról, mindig jó, ha tudjuk az edzés végén, hogy mennyire volt megfelelő az aktivitásunk. Erre a célra a telefonunkra is le tudunk tölteni néhány alkalmazást, ám ha a megfelelő sportórát választjuk, akkor a csuklónkon tudjuk majd hordani az „edzőnket”. Soha ne felejtsük el, hogy minden testmozgás esetében lassan kell majd emelni a terhelést, különben többet ártunk magunknak vele, mint amennyit használni szeretnénk. Új sportág választásánál mindig nézzünk utána a neten, hogy mire kell figyelni, vagy kérjük hozzáértő személyek véleményét, tanácsait!